Gå til innhold

Varanger

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Skandinavisk høyfjellsutstyr har en egen ullgenser av god kvalitet. En kollega kjøpte en i Tromsø på Tromsøsport. Tror den kostet 700 kroner. En herlig genser. Den så bra ut også, uten å ha hals som mister all fasong etter to dagers bruk. Anbefales.
 2. Jeg er enig i de som sier at pose og underlag er viktigst å prioritere. Jeg har kjøpt meg en ordentlig dunpose, etter årevis med billige syntetposer. Det er som dag og natt. Komforten er ikke til å sammenligne. Holdbarheten på syntetposene, og aberet med å frakte de med seg gjør det verdt å legge litt ekstra i posen. Min har dessuten et stoff utenpå som gjør at den ikke blir preget av noen snøkorn heller, om du skulle bruke den i gapahuk uten overtrekk. (Puma GWS) Vedrørende telt så passer de aller fleste telt til en skogstur hvor trær gir le for vind. Fjellet blir en helt annen situasjon. Lykke til!
 3. Varanger

  Hva har du kjøpt nå!

  Jeg har kjøpt meg en Western Mountaineering PUMA Gore Windstopper dunsovepose for iskalde vinterturer etter storrøya i Sør-Varanger. Fant den på nett til 7500 hos Oppoverbakke.no. Aldri hørt om den nettbutikkrn før, men det spiller liten rolle når Oslo sportslager tar 11000 for samme pose! Jeg gleder meg til å ligge i den, og til alt overmål gleder jeg meg til å bære den. 1,7 kilo på en pose som klarer -30 grader er bra. For øvrig vurderte jeg denne spitsbergen fra Helsport, men pose i pose virker som et styr når man skal inn og ut av den. Jeg avstår den fornøyelsen. Erfaringene mine fra før kommer fra tyin, tyin elite og denali. De er alle fra Ajungilak og er fiberposer. Tunge og ikke minst store for sekketurer.
 4. Ikke glem at du må i Mapsource markere kartruten du skal ha inn på Garmin. Det kan for øvrig være med noen lisensierte filer at de krever en gitt katalogstruktur for å spille på lag. Dette gjelder neppe Garmin, men det gjelder mange andre geo-programvarer.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.