Gå til innhold
  • Bli medlem

endre1990

Aktiv medlem
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om endre1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. noen som vet om en rimelg pakkramsekk som ikke har 500 liters volum, liker og gå med pakkramsekker, men finner ikke annet en militær sekker med for stort volum. kunne tenkt meg 80-90 liiter. mvh Endre
  2. Hv- ungdommen er mye skytetrening det ja, men du må regne med å bli stempla som en gærning og en nazist.
  3. endre1990

    Mauser 30.06

    Takker for mye bra svar. Er fortsatt litt usikker på valg av kaliber, Mausern er ennå det billigste jeg har funnet. Ved nærmere studering observerte jeg Den Tyske falken med hakekors på låsekassa til Mauseren. Så helt ny er den vel ikke, har dette noe å si på presisjonen til rifla?
  4. endre1990

    Mauser 30.06

    Takker for alle svar, Er litt klokere nå. jeg skal høre hvordan det fungerer med kikkertsikte på Mauseren, så får vi se Ps: jeg var i terrenget i dag å observerte 4 rådyr. Min eneste frykt nå er at dyra skal bli lurt over til naboen, luringen legger ut høy på jorda sine. Noen forslag til hvordan jeg kan få beholdt dyra på min side av skauen?
  5. endre1990

    Mauser 30.06

    Hei. jeg har noen spørsmål anngående riflekjøp, Jeg vurderer å kjøpe en Mauser 30.06 til rådyrjakt. Hvordan er denne riflen iforhold til rekyl, annslagskraft og presisjon?. Hovedgrunnen til at jeg vurderer den, er at den er veldig billig. Noe som er greit for en fattig Student. Jeg har ikke jaktet før, men jeg har skutt ganske mye med ag3.(7.62)
  6. Har selv en hengekøye får ikke sove den i lengre tid, beina sovner fordi de ikke får nok blod eller noe. kanskje jeg ikke strammer opp godt nok.
  7. Korslig reklame som traff meg midt i hjerterota
  8. Hei, noen kamerater og jeg prøver å lage en internett side hvor poenget er å få fler av den yngre genrasjon ut i naturen, vi har også laget et forum hvor man kan fortelle om sine erfaringer og lignende. Jeg lurer på hva dere syntes om ideen vår kanskje noen råd eller tilbakemeldinger:) link til siden, førsteutkast. http://www.wiildman.tk/ mvh Endre.
  9. http://www.xxl.no/xxl_templates/Produkt____50649.aspx
  10. hva med denne?? http://www.oslosportslager.no/product/2662/6698/418177/Norr%F8na_Amundsen_anorakk.html
  11. hvordan jakke burde jeg velge? Gor-tex har jeg ikke råd til.
  12. Hei, har noen erfaringer om Jetboil fungerer om vinteren?? eller er det bare til sommerbruk?? http://www.xxl.no/xxl_templates/Produkt____44598.aspx
  13. det står annbefalt med 75mm bindinger til skiene. er disse bra? http://www.oslosportslager.no/product/2670/2770/354248/Rottefella_M98.html
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.