Gå til innhold
  • Bli medlem

Rindal!Rindal!

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Rindal!Rindal!

  1. Nydelig! Du får min stemme på Årets turrapport. Mye bra der! Jeg holder en knapp på du og han fra Hardangervidda.
  2. Dette var en fin turrapport! Ser fint ut å vandre i fjellet på senhøsten.
  3. Har et par spørsmål til jeg! - Det underlaget var jo fint. Men er det noen som vet om en mer praktisk løsning hvis man vil stappe det ned i sekken? Noe sammenleggbart, kanskje, eller kanskje det går greit med en slik treplate? - Og er det egentlig nødvendig med underlag hvis man kjøper en sånn 111-primus? - Det apparatet som heter Hiker +, er det bare en nyere versjon av 111? - Og noen skriven noe om at Hiker+ også kan brukes som en Nova. Hva menes egentlig med dette? Er det sånn at appratet på en måte kan kobles fra hverandre og minimeres til sommerbruk? I så fall er jo Hikeren helt perfekt.
  4. Visste jeg hadde sett en slik før! Ser jo ganske praktisk ut da... Men er jo veldig tung. Og det med reparasjonssett høres litt skummelt ut. Det enkle er det beste er et bra motto. Finnes kanskje denne i en lett variant?
  5. Takk! her var det utrolig mange gode svar, og jeg har i alle fall blitt litt klokere. Heller vel litt til å kjøpe en Primus Omnifuel akkurat nå, men har ikke helt bestemt meg. Skulle kanskje ønske det fantes en litt "stødigere" løsning med "alt i ett". Som et lite og sammenleggbart kjøkken.
  6. Jeg er på jakt etter kokeutstyr jeg skal bruke året rundt, og har søkt litt rundt på nettet for å prøve å finne riktig system. Men blir helt blank i øya av dette virvaret med alle navnene og nummerne og sånn. Har vanlig stormkjøkken til rødsprit fra før, og er ganske fornøyd med det, men samtidig er jo dette veldig mye å drasse på. Og det er vel ikke så gunstig å bruke når man trenger varme i teltet på høsten og vinteren heller. Så har jeg sett at det er masse primuser og multifuelgreier der ute (hva er egentlig forskjellen?). Har også forstått det slik at ikke alle primusene virker på vinteren, men at andre rett og slett er livsfarlige fordi de kan gasse deg ihjel i teltet. Hva gjør jeg????? Er altså grønn på dette, så søker hjelp her! Veldig fint nettsted, forresten:) Petra
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.