Gå til innhold
  • Bli medlem

Pronto Gabriel

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Pronto Gabriel

  1. hei Josef. Jau da, hørte på ho Ulvemor jeg og kjøpte to fra Silva på xxl. Ble ett m. speil og ett uten. Tror de kosta ca 500 tilsammen og synes no ikke det var så dyrt. Har tørrtrena litt inne og har tenkt på å teste innkjøpa no i helga.
  2. Hei og takk for supre svar! Har ikke blitt no mer harving på meg i høst, men tenkte kanskje en test i helga hvis det ikke er for kaldt. Men lurer nå på noen ting. Hvorfor er det er for seint på året etter at løvet har falt? Gjør det noe med kvalliteten at fisken er mørk i buken? Å vet noen hvorfor den blir mørk i buken, å blir den ikke det når vinteren kommer? Og Lompa jeg tror nok det blir mye tryning hvis jeg skur av hodelyka i mørket. Haha.
  3. Hehe. Fantastisk artig skrevet den der. Trenger vel ikke vere ekspidisjon for å være fin tur! Bra rapport.
  4. Takk for mange gode svar, altså. Må vel bli en tur innom butikken etter jobben i dag.
  5. Pronto Gabriel

    Harving

    Noen som er eksperter på å harve her inne på forumet? Jeg har prøvd litt noen ganger, men har vel ikke kjnt no napp en eneste gang. Skulle like å få noen tips å sånn for jeg er jo ikke sikker på om jeg gjør det riktig.
  6. Hei dere på Fjellforum. Lurer på om noen har et godt tips til meg, siden jeg skal kjøpe kompass. Er det best med speil eller uten? Hva slags merke er best? Hvor mange penger må jeg tenke? Er ikke så super rutinert i friluftslivet, men har gått noen turer som ga mersmak! Ny på forumet, men har fått m. meg at mange her vet mye om div utstyr. Håper på svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.