Gå til innhold

Håvard Gjerde

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Håvard Gjerde

Nylige profilbesøk

418 profilvisninger
 1. Håvard Gjerde

  Erfaringer med telt.

  Hvor lang er du?
 2. Håvard Gjerde

  Hva vil du anbefale i dag ?

  Super fornøyd med western mountaineering Apache GWS. Utrolig lett og varm sovepose Skulle hatt hull til armer og bein så kunne jeg gått i den hele dagen! Ambefales!
 3. Håvard Gjerde

  3 dagers heietur med 7300 gram i sekken.

  Imponerende lett oppakning!
 4. Håvard Gjerde

  Tunelltelt

  Hilleberg Kaitum er både lett og romslig
 5. Håvard Gjerde

  Erfaringer med telt.

  Vil anbefale deg hilleberg nallo 2, et telt med meget god kvalitet. Ser det er noen pent brukt på finn.no til god en pris. Hilleberg Nallo 2 http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46230136&searchQuery=hilleberg Hilleberg Nallo 3 GT http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=45912987&searchQuery=hilleberg Selger både Nallo 3 GT og Anjan 3 GT http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46054048&searchQuery=hilleberg Anjan teltet er et meget lett telt som kun er beregnet til sommer bruk. Tremanns teltet veier kun 2.6 kg og har et enorm fortelt.. Nallo teltene vil nok ha en lengre levetid og vil tåle ruskevær bedre enn Anjan, da det har kraftigre duk og stenger. Hilleberg har også et telt som heter Kaitum, dette teltet har en god romfølelse i innerteltet. To vertikale vegger i hver ende av innerteltet.
 6. Håvard Gjerde

  Valg av fjellskisko

  Jeg har Crispi Sydpolen og er strålende fornøyd med dem! Gode å gå rett frem med og stabile i utforkjøringene.. Jeg har ikke noe erfaring med Varg skoen, men det virker ganske god den også. Kanskje Vargskoen er en mer stabil sko og kjøre telemark med, men litt stivere å gå rett frem med. Generelt er dette ganske stive sko, og man må regne med litt ømme og såre føtter det første 6-7 turene..
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.