Gå til innhold
  • Bli medlem

Håvard Gjerde

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Håvard Gjerde

Nylige profilbesøk

1 241 profilvisninger
  1. Super fornøyd med western mountaineering Apache GWS. Utrolig lett og varm sovepose Skulle hatt hull til armer og bein så kunne jeg gått i den hele dagen! Ambefales!
  2. Hilleberg Kaitum er både lett og romslig
  3. Vil anbefale deg hilleberg nallo 2, et telt med meget god kvalitet. Ser det er noen pent brukt på finn.no til god en pris. Hilleberg Nallo 2 http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46230136&searchQuery=hilleberg Hilleberg Nallo 3 GT http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=45912987&searchQuery=hilleberg Selger både Nallo 3 GT og Anjan 3 GT http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46054048&searchQuery=hilleberg Anjan teltet er et meget lett telt som kun er beregnet til sommer bruk. Tremanns teltet veier kun 2.6 kg og har et enorm fortelt.. Nallo teltene vil nok ha en lengre levetid og vil tåle ruskevær bedre enn Anjan, da det har kraftigre duk og stenger. Hilleberg har også et telt som heter Kaitum, dette teltet har en god romfølelse i innerteltet. To vertikale vegger i hver ende av innerteltet.
  4. Jeg har Crispi Sydpolen og er strålende fornøyd med dem! Gode å gå rett frem med og stabile i utforkjøringene.. Jeg har ikke noe erfaring med Varg skoen, men det virker ganske god den også. Kanskje Vargskoen er en mer stabil sko og kjøre telemark med, men litt stivere å gå rett frem med. Generelt er dette ganske stive sko, og man må regne med litt ømme og såre føtter det første 6-7 turene..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.