Jump to content

Kim Gjørup

Aktiv medlem
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kim Gjørup

 1. Jepp. Var akuratt ovenom xxl å kjøpte en kartmappe, og det funka fint det
 2. Hei. som overskriften sier, er det noen som har erfaring med dette? Jeg padler kajakk stort sett hele året, og har anskaffet meg en Goal Zero Nomad 7. Det jeg lurer på er om den i det hele tatt lader inni denne plast mappen, slik at den kan ligge på dekk hele dagen. Det blir naturligvis litt sjøsprøyt oppå dekk og jeg vil helst holde den tørr... Kim Gjørup
 3. Goal Zero guide 10 Adventure kit + to nye pakkposer fra Sea to Summit 4 og 8 liter
 4. Trenger nytt telt...

 5. Ta med i betrakning at Optimus brennerne nå blir produsert i Taiwan, og har definitivt ikke samme kvalitet som før. Det er vel heller skjelden det er -30 der, så jeg hadde ikke stolt på en "taiwan" brenner om jeg skulle på en lengre tur/expedisjon. Og som Ulvemor skriver, parafin søler seg til over alt! alkylat bensin fordamper umiddelbart og setter ingen lukt Primus er den produsenten jeg holder meg til, ettersom de fortsatt holder produksjonen innenfor europa. Kim
 6. Har definitivt kjøpt 4 takt alkylat bensin uten olje
 7. Hei. Er det noen her som har erfaringer med de ulike bensin fabrikatene? eks, felleskjøpet, jula, statoil ? Jeg har prøvd Jula sin nå, og den brenner litt mer urent en f,eks, felleskjøpet. I tilleg tar det lengre tid å forvarme.
 8. Ny primus, omnifuel med 06 flaske og repsett
 9. Da ble det omnifuel gitt, prøver først med bensin ettersom det er det jeg har sett i bruk før Takk for gode råd og tips. Kan frøvrig nevne at xxl gav meg et tilbud på omni, pluss valgfri flaske til 1299,- Jeg valgte 0.6 l flaske, tror det passer min bruk. Kommer til å ha med 2 flasker.
 10. jeg opplever ukontrollert oppflamming med min easyfuel II også selv om den har "rør over hode" når det gjelder forvarming med parafin, er det greit å forvarme inne i teltet eller soter det for mye?
 11. Har sett på Primus sin video, de anbefaler å ta ut enveis ventilen en gang iblant og sette den inn igjen. Også viktig å smøre lærstykket i pumpa jevnlig, gjør man dette tror jeg mye er gjort i forhold til sikkerhet og at ikke pumpa spruter. Jeg vil nok foretrekke å bruke bensin, pga rask forvarming. Kan man forvarme med parafin/diesel ? eller må man bruke rødsprit til dette?
 12. Første gen nova er vel ikke så lett å få tak i, de nye blir lagd i kina og taiwan og er ikke like god kvalitet. dessuten blir det trøblete med gass på den.
 13. Takk for bra svar Ulvemor Har du hatt brenneren lenge? Har du hatt noe problemer med den? Jeg kommer til å investere i en silencecap, vet ikke om denne kanskje fordeler litt mer.
 14. Ok, er ikke interessert i billigbrennere. Det er jeg ferdig med etter at min forrige gassbrenner ikke bare brant på toppen!
 15. Jeg bruker Navi light, den har jeg som lanterne når jeg padler og som lys i teltet. Navi light har en magnet plate på undersiden, klips den sammen på hver side av teltduken og den henger dønn. Den er litt dyr i innkjøp om du bare skal bruke den som teltlys, men det er en god (vanntett) lykt med flere bruksområder. http://www.navinorge.no/en/products_360.html
 16. Hei. Jeg skal ha meg en multibrenner, ser primært på Primus sine og lurer på om noen har noen erfaringer med Omnifuel vs Omnilite? Er også åpen for råd om andre brennere. Bruker Easyfuel II sommerstid men det funker dårlig nå fremover...
 17. Kim Gjørup

  Kim Gjørup

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy