Gå til innhold
  • Bli medlem

mrts

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av mrts

  1. mrts

    Ravnø bekledning

    Noen som har testet Pro Altitude / Dynatec buksa/jakka? Har Sabotør, som er fantastisk komfortabelt å bevege seg i. Er Pro Altitude mer ´skall´ eller har de klart å beholde komforten? Ellers noen betraktninger?
  2. Har en Western Mountaineering Badger i str 200cm / 6´6". Dimensjonene på denne er helt lik Kodiak som nevnes over. Jeg er selv 193 cm og atletisk bredskuldret, og jeg har meget god plass i denne posen (og i Megalite´en jeg bruker i varmere vær). Har tidligere hatt litt sovepose-klaus, men sover som en bjørn i WM-posene. En veldig sjelden gang finner du disse på tilbud i Norge, men ved ´sign-up´ i noen USA-sjapper får du ofte opptil 20% off. Det blir ofte dyrt å kjøpe billigutstyr, særlig når det er så viktig som en god pose...
  3. Jeg har brukt et Maggiolina Air Top 'Black Storm' telt i 3-4 aar, og er meget godt fornoeyd. Har brukt det i alt utenom ekstremt vintervaer, og har ingenting aa utsette. I motsetning til de som er nevnt over har dette gassdempere, saa man bare gir det en dytt opp foran og bak, saa reiser det seg selv. 30 sek for aa slaa opp, og ca 1 minutt aa ta ned. Teltet er mye romsligere enn det ser ut fra utsiden, og jeg har med 193cm/100kg aldri hatt noen problemer. Heller ikke med selskap i teltet… Teltet staar paa bilen aaret rundt, og fukt har aldri vaert et problem.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.