Gå til innhold
  • Bli medlem

Skjevdal

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Skjevdal

  1. Var ikke så mye snø som vi hadde fryktet, var helt uproblematisk å gå. Relativt tørt i terrenget, men noen bekker som sikkert er litt større enn hva de bruker å være. Korsberghytta Storsølnkletten (1875 moh)
  2. Vi er en gjeng som tenker oss på tur til helga, Lillehammer er utgangspunktet og vi tenkte i retning Rondane. Er det noen som vet om det er mulig med fottur i det området nå, eller om det er for mye snø enda? Om det er for mye snø i selve Rondane er planen å trekke oss litt ned til Alvdalsfjellene med Korsberghytta og Storgrytdalseter som mål. Noen som vet noe mer om snøforholdene?
  3. Tenkte jeg skulle takke for tips, det endte med 3-dagerstur til Katnosdammen med en kjapp dagstur ned til Vesle sandungen. Klarte ikke å lure ørreten, ville ikke ha hverken sluk, mark eller en kombinasjon av dette. Flott hytte og fint høstvær, så ingen bomtur!
  4. Takk for tips, Katnosdammen høres jo ikke så dumt ut. Man trenger jo i grunnen ikke dra så langt! Var jo en del fiskevann i nærheten der... Se ut til at vannet ligger utenfor området til OFA (https://www.inatur.no/fiske/50fee701e4b0bfb3e46a9d45/fiske-i-oslomarka-ofa) noen som vet hvor man kan få kjøpt fiskekort?
  5. Skjevdal

    Fiske ved DNT-hytte

    Hei! Er det noen som har erfaring med en DNT-hytte der det er gode fiskemuligheter ikke langt unna? Vi er et par stykker som tenker oss en tur i starten av neste uke og lurer litt på hvor vi skal ta turen. Maks 2-3 timer fra Oslo er vel å foretrekke. Sindre
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.