Gå til innhold

beaska

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om beaska

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

519 profilvisninger
 1. Hei, jeg ringte Brukås sport i Bø, og fikk vite det hadde vært en kar på ski på de toppene vi skulle på helga før... Det var bart på fjellsida mot bygda, men på toppene var det skare og skiføre. Så vi valgte å droppe Lifjell denne helga og dro til Sauherad istedet
 2. Tusen takk for tips Jeg tar meg ei ringerunde!
 3. Er det noen som vet om det er snø på Lifjell nå..? Har planer om en telttur 30/5-1/6. Vi tenkte å gå uten truger og har med to bikkjer som må kunne komme fram med kløv.
 4. Har selv hytte på Omholt, og vet det er fantastisk fint der oppe Men kunne tenke meg steder jeg ikke har vært før. Men takk for tips. Og at det var scooterkjørt til Sveinsbu derifra visste jeg ikke. Det kan bli en fin tur. Sveinsbu er en utrolig fin hytte. Har sett litt på ut.no, og silet ut de hyttene jeg kan ta med hund på, men finner så lite rundløyper. Mye retur samme vei.
 5. Er det noen som har tips til en liten hytte-til-hytte tur på ski med hund, innenfor en 3-timers kjøretur fra Larvik? Ser for meg 2-3 overnattinger, og oppkjørt løype.
 6. beaska

  Offroad Finnmark

  Hei, jeg lurer på om det er noen her inne som har vært med på Offroad Finnmark? Hvor stor sekk anbefales å pakke?
 7. Nok-stop kløver har kun ett rom i selve taska, men lokket har flere små rom. Jeg kan prøve å få lagt ut bilder.
 8. Min trekker også en del når han går med kløven. Pga dette skulle jeg ønsket meg et Y-bryst for å lette luftveiene hans. Hører at brystreima stenger noe for pusten... dette kan være mulig å justere noe med reimene foran, skal høre med forhandler neste gang jeg er forbi.
 9. Hei, kjøpte denne kløven i sommer til min jakt-golden. Syns den virker veldig ålreit. Ligger støtt på ryggen, men krever selvfølgelig at det lastes rimelig likt i sidene. Mye stødigere enn min forrige Gresshoppa. Har ikke begynt å laste noe særlig i den enda, da bikkja kun er 17 mnd enda. Noe tungvint at den må tres over huet på bikkja, at den ikke kan åpnes helt foran. Skulle også gjerne ønske "Y-sele-bryst" om den skal benyttes som sele og trekk. Har mange rom av ulik størrelse. Fordel for noe, ulempe at større ting ikke kan pakkes. (men så er ikke bikkja så stor heller..) Gjenstår å se hvor holdbar den er, men virker som en solid kløv!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.