Gå til innhold
  • Bli medlem

RHK

Passivt medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av RHK

  1. Hei folkens. Jeg har planer om å ta med ei lite turvant dame på en to-tredagers telttur nå snart, og ønsker turtips. Jeg går selv mest toppturer, men denne gangen er det ikke snakk om det. Jeg har aldri vært på Hardangervidda før, og lurer på om det er noen skjulte perler å oppleve der? Gjerne noen fossefall eller skjulte vann hvor det er mulig å telte og ta et bad? Noen som har andre forslag til steder som bare MÅ oppleves der? Jeg er ikke låst til Hardangervidda, og kan også få andre forslag til steder med ikke for mange høydemeter. Om turen er en "trekant-rute" er det fint, men også kortere turer. Poenget er å gi henne en fin opplevelse uten for mye slit, og ikke å komme høyest eller lengst.
  2. Jeg vurderer å skaffe meg en suunto 9 baro klokke for å bruke på fjellturer. Fra før har jeg en Polar M430, men batteritiden er elendig, GPS-en er veldig unøyaktig samt at den registrerer dårlig hastigheter under 20min/km - noe som OFTE er aktuelt med meg når jeg går/krabber drøye høydemeter i fjellet. Er det noen som har en Suunto 9 og kan fortelle meg hvorfor jeg IKKE bør kjøpe den? Fordeler/ulemper.
  3. Er det noen som egentlig har funnet ut om det er noe som forklarer prisforskjellen på Skarven og Skarven 2.0? Klarer ikke finne noe på nett. 1300,- i prisforskjell på f.eks XXL.
  4. Og dagen etter at jeg bestilte lykta fikk jeg epost om at min gamle ledlenser H14 var funnet Jaja, det blir spennende å se om det er noen store forskjeller på de utenom vekt Tok BTW ca en uke å få den fra Bikester. Greit nok.
  5. Bestilt Piko x4 til 2929,- fra Bikester. 800 billigere enn neste butikk Takk for hjelp 👍
  6. Hei. Har noen et forslag til hodelykt til meg? Den skal lyse GODT, f.eks kunne brukes på rando-turer om mørket overrasker, det skal være mulig å justere lyskilden opp og ned (nær/fjern), flere lysstyrker for å kunne spare batteriet, må enten ha mulighet for å lade via USB/batteribank eller utskiftbare batterier. Pris er ikke det viktigste, men vi snakker ikke Betty her (for de som vet hva det er). Lupine Piko X4 ser ut som en bra lykt, men der er det spesial-lader
  7. Hei. Jeg søkte opp erfaringer med denne sekken via Google og fikk opp denne posten. Tenkte jeg skulle dele min erfaring her, så andre som søker også kan finne det. Jeg kjøpte meg en Glittertind 70 medium rett før påske i år og brukte den på en tredagers skitur i Dovre-området. Erfaringen min er at strammerene til skulderremmene gir etter når jeg går på ski. Jeg måtte etterstramme remmene for hver hundre meter av turen! Mulig jeg hadde pakket sekken litt baktung, men dette skal uansett ikke skje! Dette gjorde selvfølgelig at sekken ikke satt godt nok i nedoverbakke og førte til en god del knall og fall I tillegg var det meget vanskelig å feste hoftebeltet når jakke og votter var på, så jeg måtte da ta av vottene for å få sammen beltet. Det kan virke som om delene er litt for små, så det blir "knotete" å få de sammen. Turkompisen min prøvde også sekken noen timer og hadde samme problem som meg.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.