Gå til innhold
  • Bli medlem

geir-a

Aktiv medlem
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av geir-a

  1. Har gode erfaring med Patagonia og Hagløfs sine softshellbukser Vindtette og veldig behagelige å bruke på ski i vinterfjellet. Gore -tex har jeg sluttet med - det blir for tett ( til nød i regnvær ) Norrøna og Bergans har vel og noe som duger .....
  2. hei ! jeg bor i området og går mye på ski i nesfjellet. Det blir ikke kjørt løyper over Hallingnatten lenger , dette skyldes vrange og grådige grunneiere som vil ha betalt for bruk av grunn. Tidligere kunne du gå sammenhengende fra Ustaoset til Norefjell i preparerte løyper .....men det er nok historie
  3. Til telemarksving er E99 helt ubrukelig - kjøp E109 ! Har både madshus Glittertind og E99 , begge er gode turski men ikke beregnet på topptur .
  4. Var på Finse natt til 1.mai ..gikk skarvet på langs... dvs skulle....vi avbrøt i follarskardet og gikk ned til Haugastøl pga tåke Var veldig bløtt selv oppe på 1900 m I dag er det blitt kaldere så det går nok fint å gå (bor oppe Hallingdal så jeg har litt føling med vær og føre...)
  5. har en bukse fra Mountain Hardwear med syntetisk isolasjon , kjøpt på sporsnett for noen år siden. Kjempevarm og praktisk med hel glidelås i sidene
  6. Er litt skeptisk til innvendig høyde på svalbard teltet , men den nye "high" varianten funker kanskje bra?? er selv 190 - så det frister litt å prøve andre teltmerker som er høyere ( TNF , mountain hardwear etc)
  7. Vurderer å kjøpe meg et Helsport Svalbard 3 (high) Noen som har erfaringer med dette ??
  8. kjøpte en 80liter på Oslo Sportslager i april (på tilbud til 2000) , veldig godt fornøyd med sekken!!!
  9. jeg synes sånn generelt at bikkjer er noe dritt....særlig lausbikkjer. Det verste du kan gjøre mot en bæring (forkortet uttrykk for en fra....bærum)...er kjefte på bikkja hans . (kona kan gjerne få en omgang...spiller ingen rolle...)
  10. Har hatt MSR brennere i 10-15 år og er veldig fornøyd. Wisperlite går veldig bra på bensin ( renset !!) ikke prøv parafin på denne. XGK fungerer på alt brennbart men bråker mye. Sikkert en grunn til at Børge Ousland & co bruker MSR.....
  11. ....3000 var prisen.....verd hver krone
  12. Kjøpte mitt tidlig i sommer , er veldig fornøyd. God plass , innvendig høyde 1,3m !!! Står støtt i sterk vind , eneste minus er vekten ca 3,7 kg Hender det er på tilbud på Oslo sportslager (betalte 300 for mitt)
  13. ...made i china.....styr unna!!!!! kjøp støvler fra italia eller spania (scarpa , boreal etc...)
  14. Bruker Scarpa SL og La sportiva glacier evo , tunge men stødige og slitesterke begge skoene (lærstøvler uten for mye dill.....)
  15. jeg vurderte også denne sekken , men kjøpte meg en norrøna synkron 80 l Dette er en utgående modell så du kan gjøre gode kjøp. Betalte bare 2000 kr for den hos oslo sportslager nå i våres (veil 3500) veldig fornøyd med sekken
  16. Fler her har anbefalt exped orion extreme . Har også kjøpt dette teltet - veldig godt fornøyd. 1,3 m innvendig høyde!! Helsport har ikke skjønt dette med litt mer romslige telt , særlig for oss som er høye. Oslo sportslager har stadig telt på salg , jeg betalt 2999 for mitt , verd hver krone.
  17. Har hatt de asolo støvlene ca 1 år , ikke spesielt godt fornøyd . Passer ikke min brede fot - og er for lette / dårlig støtte for anklene. Fikk kjøpt La Sportiva glacier evo på Oslo sportslager nylig for kr1300 (1/2 pris) , Anbefales , kjempestøvel . Passe kraftig -stødig og god.
  18. sportslageret i oslo selger den "gamle" synkron 80 l for 2040 kr
  19. Vi var en gjeng på 5 mannfolk som gikk den turen i mars 2006. Fin tur , men vær obs på bratt nedkjøring ved Grimsdalshytta ( rasfare). Skuffende dårlig selvbetjening på Grimsdalshytta , veden lå ute - våt og full av snø. Området ellers har lite nedbør så snøforholdene kan variere mye (vi hadde lite snø) Og ikke møtte vi andre vandrere før Rondvassbu.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.