Jump to content

Spetz

Aktiv medlem
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About Spetz

Spetz's Achievements

 1. Tror vi brukte 1t og 45 min opp til Kjeragbolten. Det var et blodslit. Hvis vi hadde hatt et par pauser, så ville turen blitt en annen. Men personlig rangerer jeg denne løypa som hard. Dog kan de fleste i normal form fullføre turen, men det gjelder å ta seg den tiden som trengs.
 2. Spetz

  Cicada sluk

  Her ifølge Google: http://www.sportsdepotet.no/
 3. Jeg har hatt disse et par måneder. Men det spørs om jeg kan hjelpe noe særlig, ettersom jeg ikke er storforbruker av slike sko Personlig synes jeg de er lette og komfortable.
 4. Jeg utførte en liten test i går. Fylte en murerbøtte med vann, tok på skoene, og "bevegde" føttene så godt det lot seg gjøre. Konklusjonen er at skoene holdt tett, men at det kommer "kalde punkter," noe jeg må ha oppfattet som lekkasje. Nå er jeg vel vitende om at bevegelsesmønsteret i en murerbøtte ikke er tilsvarende en tur på vidda Men jeg slår meg til ro med at dette holder for meg, de er i utgangspunktet tette. Et tilleggsspørsmål: Skal man behandle denne type sko på noe vis? Butikken anbefalte meg bare å rengjøre dem med vann. http://www.xxl.no/Root/Villmark/Fjellsko-og-Jaktst%C3%B8vler/Fjellsko/crispi-Skogshorn-Plus-GTX/p/1089439_1_Style
 5. Da blir den da fryktelig våt Tror jeg tar litt av tørkerullen rundt føttene og vader litt. Men takk for all hjelp.
 6. Hmmm.. Jeg får ta en ny test, og evt. benytte reklamasjonsretten. Men ser ut til at folk har forskjellige erfaringer så langt.
 7. Hei. Jeg har kjøpt meg Crispi Skogshorn Plus GTX, og i den anledning lurer jeg på hva man kan forvente med tanke på skoens egenskaper til å holde vannet ute. http://www.xxl.no/Root/Villmark/Fjellsko-og-Jaktst%C3%B8vler/Fjellsko/crispi-Skogshorn-Plus-GTX/p/1089439_1_Style Jeg har nok tilbakelagt 40-50 km så langt, og under en fisketur ble jeg stående i ca. 5-6 cm vann mens jeg tok noen kast. Resultatet var at jeg kjente noe fuktighet, mest på hælen. Spørsmålet er om man må forvente dette, eller om de skal holde helt tett. I mitt hode blir det muligens noe i overkant å forvente at det skal være helt tett hvis man blir stående i vann og beveger skoene. Jeg synes dog at det bør holde et par kast når vannet knapt når opp til vrista. Hva mener dere?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy