Gå til innhold
  • Bli medlem

Optimus primus

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Optimus primus

Nylige profilbesøk

396 profilvisninger
  1. Har akkurat sjekket kamera. Ser egentlig ok ut. Kan være det blir vidda da. Noen tips til hvor det er greit å starte/avslutte en slik tur. Har egentlig tenkt Geilo som utgangspunkt, men er åpen for forslag.
  2. Trenger tips. Ønsker å dra på telt/fisketur et par dager. Tanken var Hardangervidda, men er redd det er for mye snø. Er på jakt etter middels krevende dagsetapper og ok fiskemuligheter helst på vestlandet, men kan vurdere andre landsdeler om tipset er bra. Vil reise så fort som mulig.
  3. Oppdatering. GIkk for fjellheimen 3 camp. Har fått testet teltet 2 ganger og er veldig fornøyd så langt.
  4. Er helt i startgropa når det kommer til friluftsliv og tenker at teltet må passe til "det meste". Ønsker å kunne bruke teltet alene, så vel som sammen med en annen (i værstefall 2 andre). Kan helt klart vurdere det Tutto, skal lese litt om teltet.
  5. Hei. Skal kjøpe meg mitt første telt og hadde satt pris på tips. Hadde i hovedsak sett for meg et Rondane 3 camp, Men har etter hvert innsett at jeg nok vil ha større glede av et telt man kan sitte oppreist i. Har kommet frem til at Fjellheimen 3 camp kan være et alternativ, men hadde satt pris på andres råd og meninger. Har brukt en del tid på nett, i butikker og brosjyrer, men er fremdeles ikke helt sikker. På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.