Gå til innhold
  • Bli medlem

BeaJak

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av BeaJak

  1. Takk for bra tips! Skal prøve oss på Veslesmeden neste helg. Har en whippet på 17 kg. Han er lett til beins Bruker du potesokker på hunden ved mye stein/ur?
  2. 2000 meter topper som egner seg å gå med hund? Feks i Rondane? Jotunheimen? Gjerne som en dagstur.
  3. Jeg er 173 cm, hvilken lengde bør jeg da velge på soveposen?
  4. Har nå tittet på forskjellige telt på nettet. Det er vanskelig å velge. Trenger hjelp! Det må "tåle" hunder. Bør ikke være for tungt. (3.5 kg +/-). Gjerne med litt god "romfølelse". Bør det da bli et 3 manntelt? Det blir nok ikke brukt på vinteren.. Anbefal!!! (8000 kr ca er max)
  5. Jeg har også dverg puddel og den "store" er en whippet. Skal titte litt på Rondane og Gausdal. Gikke Besseggen for et par år siden uten hund da.. Takk for forslag! Høye fjell ser jeg at kan bli et problem ja Da er det bare å finne noe fine dagsturer Kan nok være at han må sitte i sekken i perioder, han begynner å dra litt på åra
  6. Trenger tips til dagstur med stor og liten hund. Vi går mye turer i skog, men trenger tips om fine fjellturer. Tenker da på den lille hunden og terrenget. Vil unngå mye stein/ur. Forslag? Vi kjører fra Oslo og har leid oss bobil som vi skal ha som base.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.