Gå til innhold
  • Bli medlem

lakafant

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om lakafant

Nylige profilbesøk

791 profilvisninger
  1. Har skjønt at det er mye snø der ja. Er vel trygt å følge skuterløypa opp til Høgskardvatnet? Forlenger til isboret er med, 2 stk faktisk 😁
  2. Planlegger tur opp til Høgskardvatnet og videre innover til Lappskardvatnet fra 17 mai. Noen som vet noe om snø og isforhold der nå? Er meningen å gå på ski fra Høgskardhus, begynner vel å bli litt råttent føre kanskje? Hva med skredfare i området der?
  3. Skal sjekke nr og lengde på stenger, men regner med at det stemmer. Er sikkert ingen ting å bry seg om, men synes ikke det så riktig ut. Har vel ingen praktisk betydning, selv om det er et par småbulker da den ligger på vannet? Går vel ikke merkbart tyngre av den grunn? Har sendt en mail med bilder til Bergans i og med at de har byttet produsent, i tilfelle det skulle være noe der...
  4. Takk for gode tips! Får gjøre et nytt forsøk til helga. Mener selv at jeg har klart å strekt duken bra under montering, virker nesten som duken er for lang.
  5. Har kjøpt meg en Ally 15 dr. Monteringen gikk relativt greit, men det ble noen skrukker under kanoen. Har prøvd å demontere og montere igjen flere ganger, samme resultat hver gang...Største skrukkene er vel ca 10 mm høye. Får liksom ikke strukket ut bunnduken ordentlig, dette kan da ikke være normalt? Noen forslag på hva som er galt?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.