Gå til innhold
  • Bli medlem

Jonashaaningoutdoors

Aktiv medlem
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Jonashaaningoutdoors

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Rugby, styrketræning, fotografering og ALT der handler om vildmark og friluftsliv
  • Sted
    København

Nylige profilbesøk

738 profilvisninger
  1. Tormod. Vi blir tre stykker. ganske godt er jeg sikker på det blir Hvad tænkte du på?
  2. Til Tormod: det lyder helt helt helt fantastisk!!! vi er på ski med rygsæk, og nok ganske rustne på skiene. Er det ganske flag terreng mot ellenkoia fra riksvegen? Men ja det lyder som om det er ganske enkelt at komme ind til ellenkoia. Ja der blir turrapport. Dere kan følge med på adventurevisitnorway.com
  3. Fantastisk!! Godt at høre! Er der nogen av dere som vet hvor lang tid det tar fra vaggatem til svartbrysttjørna og fra svartbrysttjørna til Ellenkoia ??
  4. Hej, jeg tager til pasvik om nogle dage. Er der nogen der kan sige hvor lang tid det tager at gå fra vaggatem til parkeringspladsen på halvvejen og derfra til ellenkoia ?
  5. Jeg har booket fly til kirkenes i starten af december. Er der nogen her der kan fortælle om der er skiføre i Pasvik nå, eller om man jeg skal bruge vandrestøvler. Håber på svar. Jonas
  6. Fischer E99 og crispi Stetind. Du får ikke bedre støvle spørger du mig..
  7. Så længe brun bjørnen sover da sover jeg også tryggere i teltet. Er det skiføre eller er terrenget fyldt med for mange stein?
  8. Takk Oddbjørn hvad er "fine" forhold i fin optik?
  9. Sover bamsefar i november eller december?? Planlægger tur i denne/næste måned til netop Pasvik. Er der nogle forholdsregler jeg bør etage mig når jeg er på solotur i Pasvik.
  10. Er der nogen her som kender til terrenget i Pasvik? Er det vanskeligt at gå i på ski eller er det bedst bare med vandrestøvler? Turen er i denne eller starten af næste måned...
  11. Først tusind hjertelig takk for alle som forsøger at hjelpe denne danske fjellape!! Kan ikke få nok af Norge, så jeg drar til fjells ved hver eneste mulighed! @ elgen: har du et indtryk af hvor langt nord på jeg skal for at finde ordentligt skiføre? eller må jeg simpelthen væbne mig med tålmodighed?
  12. Først tusind hjertelig takk for alle som forsøger at hjelpe denne danske fjellape!! Kan ikke få nok af Norge, så jeg drar til fjells ved hver eneste mulighed! @ elgen: har du et indtryk af hvor langt nord på jeg skal for at finde ordentligt skiføre? eller må jeg simpelthen væbne mig med tålmodighed?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.