Gå til innhold
 • Bli medlem

Ole F

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ole F

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Fiske og villmarksliv
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

574 profilvisninger
 1. Ole F

  Ole F

 2. Mange ukjendte merker har kasta seg inn i dette markedet og har etter min mening kun fokusert på motor og batteri og til en viss grad gir. Jeg syns det er overraskende å se at noen av elsyklene i prisklassen 20000 og oppover kommer med utstyr som du vanligvis finner på sykler til 3000. Mange av de er også unødig tunge, noe som suger batteri og går utover håndterbarhet. Flere er også ubalanserte ved at vekta(motor og batteri) sitter for høyt eller for langt frem eller bak. Når det er sagt så finnes det gode alternativer:)
 3. Har du dårlig kne kan du sykle. Det liker knærne mine:)
 4. Har sett igjennom alle bildene og ingen svart haletipp var å se, så da er det vel snømus:)
 5. Et rimelig alternativ for å forbedre sine bilder er å låne en bok eller to på biblioteket om foto
 6. Stapper papiret inn i ballongen, varmer stearin i vannbad før jeg heller den inn i ballongen. Et tips er å lage en liten trakt av et ark for å forhindre søl. Til å forhindre stearin gris i sekken, den er også lett, slitesterk og brenner opp.
 7. Tennbrikketter fungerer sikkert bra, men jeg er glad i å lage sånt selv:) For å lage telys med pappring er det bare å varme stearinen til den smelter og deretter sette i ei remse med papp. For at pappen skal fungere som en veke bør strukturen i pappen stå på høykant. Brenner med ca 20cm høy flamme i ca 5-10 min. Ballong med stearin og dopapir, brenner intenst og er ferdig innpakket. Perfekt å ha i sekkelokket.
 8. Det dukka opp ei frihelg og lysten til å utforske krokskogen var stor. Planen var å ta bussen til sørkedalen på fredag og ta bussen hjem fra sunnvollen søndag ettermiddag. Målet var å komme seg på tur, fyre bål og se hva krokskogen har å by på. Vi hadde også sett oss ut gyrihaugen og mørkgonga som fine opplevelser underveis. Kart: [Hidden Content] Vi prøvde å pakke rett og lett og var godt fornøyde med sekker på rundt 10kg. Men det var før mat, kamera og noe til koppen. Da vi gikk av bussen på skansebakken var det allerede mørkt og vi labba avgårde oppover mo
 9. couscous synes jeg er godt. tar minimalt med plass og gir mye næring i forhold til vekt. I tillegg trenger den kun å trekke noen min i varmt vann så du sparer brensel. Et tips for variasjon er å ha krydder i ziplockposen og en dæsj olje eller smør. Bare å helle varmt vann i posen å la det stå noen min, enklere blir det ikke, og ingen oppvask:)
 10. Ble overasket når jeg så sporene på migartjern i helga, jeg tok ikke sjansen;)
 11. Norgeskart appen er veldig god til sporing og visning av kart. Men den får du ikke kobla til pulsmåler. Vil du ha pulsklokke? det blir dyrere og en ekstra ting, men pulsvisning blir lettere tilgjengelig. Et rimelig alternativ er å kjøpe et bluetooth pulsbelte(ca 400kr+) som du kobler til en app feks: my tracks, strava, endomondo, runstatic, runkeeper++ Appene er som oftest gratis, men man kan betale for en premium variant som gir noen tillegsfunksjoner. obs! Disse appene har langt dårlige kart enn norgeskart. Selv bruker jeg norgeskart til friluftsliv, strava med pulsbelte til sy
 12. Jeg bruker også lette sko(Salomon xa pro mid gtx) om sekken er forholdsvis lett og det ikke er mye ur, myrete eller kaldt. Verdt å merke seg er at stabiliseringsmuskulaturen rundt anklene krever litt tilvenning om man er vant til å gå med fjellstøvler.
 13. Ser at den er laga i Pro Shell, det er jo bra, og ikke vanlig til den prisen. Hadde slått til om den har godt med luftemuligheter
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.