Gå til innhold
  • Bli medlem

Larskhagen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Larskhagen

  • Bursdag 29. mars 1989

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Eiendomsmegler som prøver å bruke den lille tiden til overs til fjellturer, toppturer, jakt og fiske.
  • Sted
    Trondheim

Nylige profilbesøk

775 profilvisninger
  1. Tenkte egentlig å ta denne turen i helga, på randoneski men opplevde været som noe ustabilt og ble hjemme i Trondheim isteden. Er det noen som vet hvordan forholdene rundt Snota er? Veldig gira på å avslutte topptursesongen med denne turen, alternativt Fløtatinden. Tenker primært på Randoneski, med start fra Gråsjøen området.
  2. Vi var et turfølge på 5 som gikk topptur til Fauskånebba i helgen som var. Generelt sett var det kommet mellom 50 og 80cm snø i Trollheimen fikk vi beskjed om. Nede i dalfører var det rikelig med snø, ca. 80cm. Når vi kom over 1000m derimot var det aller meste blåst bort, store områder som var fri for snø. Akkurat toppen vi gikk på, Fauskånebba, 1117moh var det greit føre, mye fokksnø i enkelte områder men denne lå over et svært lite areal av gangen slik at evt. skredfare var minimal. Topper som Snota, Indre Fauskånebba, Fruhøtta mm. så helt forblåst ut for det blåtte øye.
  3. Før en topptur i høst gjorde jeg et impulskjøp av et par La Sportiva fjellsko, kommer ikke på navnet men mener de var nedsatt til ca. 1400,-. Svært fornøyd med disse, har også tidligere hatt La Sportiva.
  4. Jeg kjøpte for noen år siden et par billige fjellskisko som gikk litt opp på leggen som du beskriver. Første turen var mine også slik at de gnegde på leggen samt at jeg fikk gnagsår. I god tro brukte jeg skoene resten av året og endte opp med store kjøttsår både på legg og hæl. Jeg er generelt lite plaget av gnagsår etc. Anbefaler en tradisjonell fjellskisko med minst mulig plast. Selv har jeg Crispi Stetind, kan anbefale disse på det varmeste
  5. Kan anbefale Åsnes Nansen med kortfell på det varmeste. Utrolig stabil og god ski. Har brukt mine i flere år til alt fra bratte toppturer til lange turer i flatt terreng, flyter godt i snøen. Ville gått noe ned på lengde kontra "vanlig" langrennsski.
  6. Kan anbefale Norrøna Svalbard GTX samt Arcteryx Theta AR, førstnenvte til lange kalde pulkturer og sistnevnte til f.eks toppturer mm.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.