Gå til innhold
  • Bli medlem

VGar

Aktiv medlem
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om VGar

  • Bursdag 21. april 1988

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

1 832 profilvisninger
  1. Ja så den der, tenker jeg har den som en god plan B inntil videre😅 Takk for svar👍
  2. Hoi. Noen som vet hvor jeg kan finne en ‘gassboks-adapter’ fra Easy Click-ventil (typ Campingaz) til gjenget ventil (typ Primus) og som dere har erfaring med? Har kjøpt en Campingaz grill som bruker Easy Click, som jeg ønsker å kunne bruke gjengede gassbokser på.
  3. Fikk omsider dette til svar fra Primusshop.no: «Hei, her må du nesten bytte hele slangen. Finnes ikke fiks av dette.»
  4. Jeg får ikke demontert den på noen enkel måte, da den ikke er gjenget på plass, så gjengetape lar seg nok ikke gjøre. Primusen er vel over 10 år gammel nå. Må kanskje bare bestille ny, men takk for svar👍
  5. Hoi. Jeg har pådratt meg en lekkasje i regulatoren på Omnifuelen, er det noen som vet hva som må til for å tette denne?
  6. Skogstad har en helt grei Goretex-bukse til kr 800,- som selges på Coop Obs. Den har erstattet min overprisede Norrøna Falketind.
  7. Takk for tips, skal sjekke ut twentyfour neste gang jeg er innom xxl👍
  8. Prøver å hjelpe fruen med å finne ny bomullsbukse som er såpass romslig at den også kan brukes på vinteren. Hun er ca. 160 høy, og har store lår/hofte. Til nå har hun bla. brukt en Harkila herremodell på vinterstid. Fjellreven Keb regular passet overhode ikke sist vi prøvde og Lundhags traverse og tilsvarende modeller med stretch funker fint, men blir for tettsittende på kalde dager. Hadde det ikke vært for at hun er litt bevisst på hvordan buksa ser ut, skulle jeg kjøpt henne Forsvarets gamle feltbukse. Har ikke prøvd Keb curved enda, noen som har erfaring med den eller noen andre merker?
  9. VGar

    Anorakk

    Har selv en godt brukt Fjellreven nr8 som jeg har hatt noen år nå. Den har blitt en favoritt hos meg på de tørre dagene høst/vinter/vår, og er suveren på hardeste vinteren, også i sterk vind. Litt for varm på sommeren. Normalt bruker jeg str. M/L i jakke, men denne måtte jeg ha i Small, og fortsatt har jeg god plass til en tynn dunjakke under. Stor og dyp hette som går over hjelm, høy krage og når godt ned over rumpa. Det er en tung og robust bomullsanorakk, men er dessverre overpriset spør du meg (kostet rundt 4-5000 da jeg kjøpte den). Har i tillegg fått sydd inn knapper nederst på sidene for å avlaste glidelåsene som får mye juling etterhvert.
  10. Takk for svar:) Ang. lampeolje mener jeg å ha lest at det helst ikke burde brukes på primuser pga. ett eller annet stoff som kunne skade brenneren over tid?!
  11. Hoi, Jeg ser at drivstoff til primuser har blitt diskutert opp og ned på dette forumet, 'hydrogenbehandlet', 'med eller uten Nafta' osv. Selv har jeg en Primus omnifuel, ett Trangia stormkjøkken, en Feuerhand fjøslykt og en nyinnkjøpt Petromax lampe til tur/hyttebruk, og sikkert dobbelt så mange typer drivstoff liggende på boden. Det jeg lurer på er om noen med litt peiling vet av en brukanes type drivstoff de kan anbefale meg som går overens med brorparten av disse brennerene, slik at jeg kan forholde meg til en eller to typer drivstoff. Gjerne noe som selges på større flasker enn 0,5-1,0 liter og som er lett å få tak i?! Er det forøvrig noen som også vet om disse burde lagres med eller uten drivstoff i tanken hvis de blir liggende en stund?
  12. Leter etter ett par lette, halvhøye fjellsko som passer alle årstider, men primært vår og sommer. Jeg snublet over disse fra The north face, og legger merke til at de skriver i produktomtalen (tre ganger) at skoene kan brukes med stegjern - betyr det at skoene er unormalt stive?
  13. Er på mitt tredje år med Keb-buksa, og så langt er det kanskje den beste bomullsbuksa jeg har brukt så langt. Kan bekrefte at det ikke er dobbelt lag stoff i rævva, eller noen form for rip-stop, så jeg har etter mye bruk fått en del store hull på knær å bak. Synes strammingen nederst på benet kunne vært av typen "pakkreimer" som Bergans har på noen av sine modeller, da jeg synes knappene blir en noe tynn patent. Buksen er tung, men tørker relativt fort, og jeg bruker den i alt fra +30 til -30 grader.
  14. Er det noen som vet hvordan det er å varme feks. gryterett i poser i kokende vann (boil in bag)? Er det noen spesielle poser man burde bruke? Tenkte siden jeg er møkk lei drytech, og det ville vært en enkel måte å varme mat i kjelen på, samtidig som man har varmt, rent vann etterpå..
  15. VGar

    skalbukser

    Hvorfor kjøpe norske produkter når svenske produkter helt klart er mye bedre? Selv har jeg lite erfaringer med klær fra Bergans, men Norrøna Trollveggen tror jeg kan være ett greit valg, selv om den er konstruert for "klatring".
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.