Gå til innhold
  • Bli medlem

extratyggis

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av extratyggis

  1. Hvordan får man den rabatten? Er det 15% på ukens tilbud også?
  2. Vet ikke helt om jeg liker utseende på den sekken Soveposen derimot, den skal jeg ikke utelukke helt enda. Ellers syntes jeg denne fra Feathered Friends virker som en god pose for ikke alt for mye penger ($389). Men så er jeg usikker på hvilken størrelse jeg skulle valgt. Den vanlige er 183 cm, som akkurat er min høyde. Den lengre utgaven er 198 cm. Dessverre ingen mulighet å prøveligge disse..
  3. Leste testen. Ble straks mindre skeptisk til tanken på sovepose uten hette. Det eneste negative; ventetiden på 4 uker. Prisen kommer vel på ca 4 000,- kjapt regnet
  4. Ser fin ut den der, men den mangler hetten? Hva med denne Helsport Polheim?
  5. Okey, jeg er 27 år hvis det skulle ha noen betydning. Men jeg er av typen som fryser lett. Tar gjerne imot anbefalinger av forskjellige soveposer Tenker da og vente med sommerpose til neste år da det ikke er stort igjen av sommeren her i Norge
  6. Takk for mange gode svar og tilbakemeldinger Da tenker jeg Helsport Fjellheimen Light 3 camp til 3 795,- Liggeunderlag tenker jeg nå en av disse: - Exped synmat UL til 1 199,- - Ajungilak Light Pump Mat UL til 1 295,- Så var det sovepose da.. Hvis det står -2 i komfort betyr det da at den holder seg varm ned til det er -2 grader ute? Den Marmot soveposen du linker til virker jo knall. Vekt på 1077 gram å komfort temp på -9 grader? Denne kan man vel bruke hele året utenom de kaldeste vinterdagene? Noen som kjapt kan svare på hva "R-verdi" betyr?
  7. Takk for godt svar Da tolker jeg det dit hen at vi må ha to separate sett? Altså ihvertfall når det gjelder sovepose og liggeunderlag. Har du noen tips til hva jeg kunne kjøpt?
  8. Hei folkens! Har lest opp og ned på forumet og diverse andre steder for å gjøre opp en mening om hva som skal kjøpes inn. Som tittelen sier trenger jeg litt hjelp til å velge rett utstyr da jeg helst vil unngå og måtte kjøpe nytt om kort tid pga det ikke dekker behovet eller at det rett og slett ikke er god nok kvalitet. Det som skal kjøpes inn er altså alt som trengs til tur, bortsett fra klær. Budsjettet er fleksibelt, men jeg har lært meg opp igjennom tidene at det å kjøpe det billigste ofte blir det dyreste til slutt. Da man ofte ender opp med å kjøpe det dyre til slutt uansett Så, det jeg sier er at jeg heller vil legge litt penger i det nå med en gang. Når det gjelder bruk så skal jeg nok ihvertfall til å begynne med kun på korte weekend turer. Vet ikke hvor mye det eventuelt vil bli brukt på vinteren, men hvis det er mulighet å kjøpe noe som holder både på sommer og vinter sier jeg ikke nei takk til det. Av telt har jeg sett på følgende modeller: - Helsport Fjellheimen 3 camp til 4 499,- på XXL - Fjallraven Akka Endurance 3 til 4 999,- på XXL Soveposer: - Helsport Huldreheimen til 1 099,- på XXL ( Til damen ) - Helsport Alta dark olive til 1 199,- på XXL ( Til meg ) Liggeunderlag: - Artiach Standard Mat selvoppblåsbart underlag 185x50x3cm Ryggsekker: - Bergans Glittertind 55L til 1 399,- på XXL ( Til damen ) - Norrøna Svalbard Synkron 80L til 3 300,- på Fjellsport.no ( Til meg ) Dette er vel noe av det jeg har sett for meg til nå. Så da håper jeg at noen kan gjøre valgene mine litt lettere?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.