Gå til innhold
  • Bli medlem

Rmuben

Aktiv medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rmuben

  1. Noen som har fått noen flere erfaringer med denne det siste året? Er jo veldig dumt at man ikke kan bytte batterier med vanlige AA, men man kan kanskje bruke en batteri-bank til å lade den opp?
  2. Vadsø - Varangerhalvøya. Arktisk vandrelandskap med stabilt vær, og lite regn.
  3. Takk, for svar. Ser ikke ut til at det er den store faren med å bare ha en stor boks. Men tror likevell jeg kjøper to små bokser neste gang. Jeg går de fleste turene på Varangerhalvøya så bål kan være vanskelig da det ikke finnes trær her.
  4. Dumt spørrsmål. Jeg lurte på om man bør ha med to små gassbokser (230g) på tur i stedet for en stor (450g). Er noe som kan gå i stykker på gassboksen slik at man ikke får brukt den (ventiler, gjenger etc)?. Klarer gassbrenneren å få opp all gassen fra en stor boks? Hvis en liten boks går i stykker er det ingen krise da har jeg jo en til, men hvis jeg bare har en stor...
  5. Hva med monocular? Både lettere og billigere.
  6. Sony 16-70mm (Zeiss) er jo ganske bra, men også ganske dyr. Jeg har dette objektivet og er fornøyd. Det er dessverre ikke så veldig mange objektiver å velge mellom til Sony, hvis man ikke skal begynne med adapter og alt mulig rart.
  7. Jeg hadde Nikon V1 da den kom, men jeg solgte den igjen fordi bildekvaliteten var dårlig. Et kompaktkamera til samme pris tar bedre bilder. Nå har jeg Sony a6000 som tar like bra bilder som et speilrefleks, bare at den er mindre. Det endte tilslutt at jeg solgte speilrefleksen (Nikon D7000) fordi a6000 var like bra(om ikke bedre).
  8. http://www.helsport.no/fonnfjell-2. for smalt? Selges til halv pris her: http://www.helsport.no/fonnfjell-45
  9. Eagle products, helt grei: http://www.fjellsport.no/eagle-products-vindskjerm.html
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.