Gå til innhold
  • Bli medlem

Sasojen

Passivt medlem
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sasojen

  1. Framover skal det være mildvær fra fem pluss til sju minus, men turen der er det mange som går så det går nok fint. Jeg snakket akkurat med broren min og han ga klarsignal. Du tenkte å dra i begynnelsen av april? Kunne tenkt meg å være med på den turen Ring Trygve Nygård, han driver Glød Explorer i Alta og er veldig kjent i området: 99794256.
  2. Hei Endre. Jeg er fra Alta, men har dessverre ingen erfaring med å gå fra Kauto til Alta selv. Google maps er et fint hjelpemiddel hvis du ikke har noen kart fra området. Hvilken rute har du lagt opp mellom Karasjok og Alta? Den gamle postruten? I natt var det storm her oppe og det har falt mye nysnø i selve Alta, og regner med at det har falt utrolig mye mer på fjellet. Hvor starter reisen din fra? Jeg kan alltids ringe folk jeg kjenner for å hjelpe hvis du vil det
  3. Godt å høre at du ble fornøyd med kjøpet. Hvor mye betalte du? Jeg kjøpte fra outhnorth.no, 2899,- Har ikke fått testet den noe særlig, har vært syk i en måned nå.
  4. Den har pulsbelte, jeg tenkte bare ikke over å ta den med på bildet Var i lykkerus over nye sko og klokke ser du
  5. Tusen takk og gratulerer selv Jeg har testet om jeg ville ha denne klokka ved å vente et par mnd. Hvis jeg stadig vekk søker den opp og leser om den om og om igjen, da vet jeg selv at dette er noe jeg kommer til å bruke
  6. En gang i fjor høst skrev jeg et innlegg om hvilken pulsklokke folket her inne anbefalte - men prinsessa ble aldri fornøyd. I desember fant jeg den perfekte pulsklokka som jeg kan bruke til alt! Å hvor lykkelig jeg ble. Vanntett, kaloriteller, høydemåler osv. Det nest beste var at klokka kunne brukes til hverdags Nå er jeg teit, glemmer helt å fortelle hvilken klokke det er snakk om. Suunto Ambit2 S! Har siden desember ventet på at jeg skulle få penger til å kjøpe den og i hvert fall ta meg råd, og nå sitter den på min arm! Hurraaaa Men klokka er ny og alene stakkar, så da måtte jeg kjøpe en ny venn Salomon Speedcross 3 W. Nå kan topptur sesongen bare starte for min del. God helg og god natt alle sammen, nå skal jeg, Ambit og speedcross sove
  7. Ok, takk for info:) Nei jeg tenkte jeg kanskje kunne finne en klokke som hadde de funksjonene jeg skrev i det første innlegget også kom jeg på at det hadde vært fint om den var vanntett (trenger ikke å ha en som er vanntett ned til 50m). Synes ikke ca. 5-6 funksjoner var så mye å kreve når det kommer med så mange andre funksjoner jeg kunne kuttet ut. Kult at du faktisk har gjennomført 50 dykk med en slik klokke, det er jo over all forventning.
  8. Yrkesdykkere kan jo bruke en dykkecomputer som ekstra sikkerhet, men vanligvis blir det overflødig da man har et team på overflaten som følger godt med på bunntid, tabeller osv.
  9. Hehehe skal ikke brukes under vann, men hadde vært kult å tatt den med på 30 meter eller mer (spørs hva den tåler). Til selvforsynt dykking er det dykkecomputer som gjelder, for overflateforsynt er det de på overflaten som har kontroll på hvor mange meter du er på. Gps under vann.. Interessant Ble skikkelig avsporing dette, men er jo morsomt å leke med tankene man har
  10. Hehe ordet "vanntett" er misvisende for de som ikke skjønner hva alle spesifikasjonene betyr. Det var det jeg ville fram til Ja jeg er utdannet yrkesdykker så hadde ikke gjort noe å testet den under vann Krav må man ha, så får man luke ut det man eventuelt ikke har så stort behov for.
  11. Ikke for å være kranglete, men da kan man ikke si at den er vanntett. Den tolererer vann og regn. Dette er kritikk til de som eventuelt misbruker ord. Journalister for eksempel
  12. Jeg har merket det! Ser for meg at jeg står der og banner og lager den forbanna klokka selv!!!! "Farskens jævelskap, FUNGER!"
  13. Blir sikkert en litt lang tur for meg for å kose med hunden din Men takk for tilbudet.
  14. Har hatt litt av de samme spørsmålene fra folk, spesielt "Er det ikke skummelt når det blir mørkt?". Nei, jeg har da hodelykt. "Hva hvis det kommer dyr?". Du møter ikke på noen skumle dyr her, eneste må være møll Jeg bor i Finnmark, og ser sjelden dyr når jeg er ute å går tur. Har møtt på sauer, rever og rein. Jeg blir ikke irritert og oppgitt over alle disse "dumme" spørsmålene, jeg synes bare det er artig å svare og å få de til å tenke annerledes. Folk rundt meg er vant til at jeg går mine egne veier, som 17-åring flytta jeg fra Alta til Haugesund, og der ble jeg nesten kidnappet av en narkoman i 40-åra på vei til butikken. Det sier litt om trygghet i skauen i forhold til tettsted/by. Mitt siste sprell var da jeg spontant meldte meg på yrkesdykkerskole, og det kom ingen innvendinger som jenter ville fått normalt. Hele livet mitt har jeg gått i mot strømmen og gjort det jeg liker best - Å være min egen sjef;) Kanskje derfor jeg ikke finner noe ekte mannfolk, jeg er liksom mer barsk enn disse metroseksuelle guttene i dette landet Stå på du, drit i hva andre sier og bevis at du klarer det så holder de munnen
  15. Ok. Som nevnt i første post vil jeg ha distansemåler, høydemåler, tidsforbruk og kaloriteller.. Den må selvfølgelig være vanntett og kunne brukes som klokke også. Jeg er på randen til å gi opp, legge meg i senga mi å grine/brøle alt ettersom. Er vel mer irritert enn lei meg.
  16. Og jeg har aldri vært på Midnattsrocken
  17. Haha ja hvorfor ikke alkometer i samme slengen? Var vanskelig å finne klokke med akkurat disse funksjonene. For å spare strøm så lurer jeg på om jeg skal drite i altimeteret så kan jeg heller se på Statens kartverk hvor høyt jeg har vært, selv om det ikke er like moro
  18. Kan jeg få komme å kose med malamuten din? Den er sikkert like stor som meg
  19. Jeg tenkte tidligere i dag at det må bli Garmin Fenix, men nå er jeg bare kjempeforvirra Jeg har tynne håndledd, så en stor klokke blir sikkert et irritasjonsmoment. Synes det var mange gode svar her, og til og med litt diskusjon om forskjellige funksjoner, så var fint å lese fra erfaringene deres. Hvorfor må dette være så vanskelig? Eller er det jeg som er det?
  20. Takk for tipset, den så helt grei ut. Jeg har tenkt å bruke klokken til daglig og da blir designet helt feil. Jenter vettu Liker Polar Rcx3's design og røffheten til Garmin. Kanskje jeg ringer dem å lager min egen, mye enklere, hehe.
  21. Ser ut som deler av teksten ikke vises i skjermen? Vanntett var den også Men står ingenting om distansemåler?
  22. Er det noen som vet om en sportsklokke som har: altimeter, distanse, tidsforbruk og kaloriteller? Suunto og Garmin har barometer, altimeter og kompass, mens Polar har kaloriteller og andre funksjoner. Jeg vil ha en blanding av disse klokkene. Er det noen som vet om andre modeller?
  23. Du får verken fett, nok proteiner eller karbohydrater fra 2 knekkebrød i forhold til det vi forbrente. Enkel matematikk Jeg hadde laget baconsmørbrød, var godt, men smakssansen forandrer seg utrolig mye i høyden.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.