Gå til innhold
  • Bli medlem

Mianne

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Nå er eksamenstiden over, og planen var en uke i Jotunheimen fra i morgen av. Etter å ha fulgt nøye med på værmeldinger i det siste, må akkurat det utgå. Ser at eneste stedet i landet hvor det er meldt fint vær de neste dagene, er på Østlandet. Har aldri gått i fjellet der, og kjenner ikke til hvor det kan være fint å gå. Det er aktuelt med omtrent fem dager og overnatting i telt. Noen som har gode tips?
  2. Takker dere for gode tips. Det får bli som dere sa, enten Rondane eller Kvitingskjølen/Veodalen-området. Håper at det varme været som har vært har satt litt fart på snøsmeltingen. Har ikke helt bestemt meg enda hvor vi skal gå, men er i full gang med forberedelser. Vi tar oss en 2-3-dagers tur i Etnefjell-området i neste uke som en oppvarming. (Og for å se hvordan det går å sove i telt, litt skummelt alene) Har sett en del på kart over Jotunheimen. Har målestokk 1:100 000, er det nok? Hvis man først er på toppen av Trollsteineggi, kan man da likegjerne fortsette opp til Glittertind? Er litt skeptisk til å gå på isbre. Hilsen en forventningsfull Mianne
  3. Jeg har tenkt til å ta med hunden og gå 5-7 dager i Jotunheimen i begynnelsen av juni. Vi er meget god fysisk form, og skal overnatte i telt. Siden det er så tidlig på sommeren er det vel lite aktuelt med toppturer, men regner med at det er fine ruter vi kan gå uansett. Har ikke gått i Jotunheimen før, og håper derfor det er noen som har fine ruteforslag å komme med.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.