Gå til innhold
  • Bli medlem

Tifjell-nissen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tifjell-nissen

  1. Enig at dette var ett ekstremt eksempel @LightDan, men ett av mange lignende. Ostehøvelprinsippet er det som skremmer meg i norsk natur. Mange små inngrep,ofte gjort i beste mening, og plutselig en dag er osten borte.
  2. Stier vistes sikkert i terrenget før i tiden også ja, men ting har det med å skli ut i disse dager. Disse bildene viser opparbeiding av sti anno 2015, til et lite hyttefelt oppe i fjellbandet. Alle må jo få... Tillatelsen er forøvrig kreditert Meldal kommune i Sør-Trøndelag.
  3. Det umulige er mulig og helt lovlig.Hvorfor mener du at dette er "et soleklart brudd på bjørnenes dyrevelferd"? Har ved selvsyn sett hvordan dette foregår og bjørnene oppsøker hundene av egen fri vilje. De synes sikkert det er sabla moro å skremme livskiten ut av de fleste hundene som blir testet, for det er meget få hunder som er egnet nervemessig til bruk på bjørn. Og nettopp dette er viktig å få klarlagt under kontrollerte former da uegnede hunder er farlige å bruke ,både for hunden selv og hundefører. På hvilken annen måte skal vi sikre oss å ha tilgang til dyktige ettersøkshunder på bjørn ved påkjørsel etc.? Meget ok og fornuftig etter min mening.
  4. De aller fleste turer går på høyfjellet, så hengekøye utgår dessverre for min del. Ikke enkelt dette med å finne det letteste produktet, som samtidig skal oppfylle kravet til ok søvnkvalitet. Ihvertfall ikke når slike ting er så forskjellig fra person til person. Er viktig å få kvilt godt ut om nettene ved lengre turer. Puter: Prøvde meg først på en ultralett hodepute: http://antigravitygear.com/shop/sleep-systems/flex-air-ultralight-pillow/ Den forsvant opp i feilkjøp-kassa etter en natt. Var jo som å ligge på yoga-ball! Neste var denne: http://www.cascadedesigns.com/ie/therm-a-rest/pillows-and-bedding/ultralite-pillow-case/product Ok, men fremdeles litt for slapp for meg. Har endt opp med denne i str smal: http://www.cascadedesigns.com/ie/therm-a-rest/pillows-and-bedding/down-pillow/product Bra, men fremdeles på søken etter pute-nirvana... Galskap, kostbart og gøy. Akkurat sånn hobbyer skal være!
  5. Har i den siste tiden tatt opp igjen teltlivets gleder etter mange års opphold! Jeg har i de siste årene kjøpt meg en god del lett-utstyr, men har måttet gått tilbake på endel pga problemer med sovekomfort. Alderen ser ut til å slå feil ut ja Sover for det meste på siden og har brukt NeoAir XLite og NeoAir Xtherm- modellene fra Therm-A-Rest. Disse underlagene har jo i utgangspunktet en suveren liggekomfort, men jeg har lyst til å prøve Exped`s SynMat UL modeller for å se om de er enda ett hakk bedre på komfortsiden. Er det noen som har prøvd, og merket forskjell i komfort på NeoAir-modellene og Exped SynMat UL 7 ? Er det noen som har prøvd og merket forskjell mellom Exped`s SynMat UL 7 og SynMat UL 9? Er det noe å hente i den ekstra tykkelsen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.