Gå til innhold
  • Bli medlem

Danlos

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Danlos

Nylige profilbesøk

811 profilvisninger
  1. Hei! Jeg er i startfasen på planleggingen av Norge på langs. Blir snart 2 barnsfar, men har fått permisjon fra kona til å dra om noen år. Derfor må jeg planlegge å vise framgang slik at permisjonen ikke inndras. Jeg ønsker å gå til fots fra Lindesnes til Nordkapp. Jeg ønsker å bruke juni/juli og august fra Trondheim og oppover. Er det noen som kan komme med positive/ negative ting med det som jeg kanskje ikke har tenkt på? Turen skal starte i midten av april, starten av mai og jeg satser på å bruke mellom 3 og 4 mnd. Eller er det best å gå fra Nordkapp til Lindesnes?
  2. Hei, martin! Når du er ferdig på turen, kan jeg få kjøpe kartene av deg? Hvis de enda er i god stand? mvh Daniel
  3. Hei! Tenker å gå ca 6 timer hver dag og bruke maks 5 dager. Har sett litt på båt, men kom fram tl at vi droppet det.
  4. Hei! Takk for tips! Bestemt oss for å kjøre til Dyranut hytta ved rv7, så gå mot Låghellernuten, Hårteigen, Litlos, Besso, Langavatne, Dyranut. Satser på å bruke 4-5 dager på det.
  5. Hei!! Har noen tips til områder/turer/fjell man kan gå på Hardangervidda? Tenker å kjøre fra oslo, så blir nok Øst siden som er mest aktuell. Tenker en rundtur slik at man ender opp ved bilen igjen. Tenker er 3-4 dagers tur med telt og hund som er vant til å gå en del. Håper noen kan komme med gode tips!
  6. Hei! Jeg, dama og hunden vårs (Finsk lapphund) har tenkt oss på en 4-5 dagers tur på Hardangervidda. Jeg lurer derfor på om noen har tips til ruter? VI har veldig lyst å starte turen med å bestige Gaustadtoppen, og tenkte bruke en dag på det. Neste dag kan vi kjøre bil opp til 2 timer fra fjellet hvor vi da starter på 4-5 dagers turen. (er ikke et "must" hvis noen har tips om en perfekt rute som ikke starter fra det området. Vi kjører fra oslo. Vi alle er glad i å gå litt, så turer opp til 5-7 timer gåring gjør ingenting. Ting vi ønsker å oppleve på turen er: Bestige et par topper (gjerne gå over dem hvis vi skal til et nytt punkt Ønsker områder hvor det ikke er så mange folk Vann hvor det er fisk leirplass hvor vi kan tenne bål Ruten må være slik at vi kan ende opp hvor vi startet ettersom vi setter bilen der. Vi tenker å gjennomføre turen siste uken i august! Takker på forhånd og håper at mange gode tips kommer inn!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.