Gå til innhold
  • Bli medlem

Wilhelm Advocaat Francke

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Wilhelm Advocaat Francke

  1. Hva med en av Helsport Rago Junior? Den er opp til 165. Evt. Alta Jr Flex som går til 160 om du vil ha den syntet og litt kortere. https://www.helsport.no/produkter/soveposer?kategori=97
  2. Jeg og min samboer skal ut på tur en uke fra i morgen, og ser etter gode råd fra folk som er kjent i området. etter en del synsing og studering av kart, har vi funnet en rute fra Balestrand til Sandane, men startsted må ikke være nøyaktig her. Turen må ende på Sandane (Anda), planen er fly videre. http://my.viewranger.com/route/details/OTU0Nzg= Tips til ruteendringer, eller andre turer i omtrent samme område tas i mot med stor takk!
  3. @Bugten Beklager, så ikke innlegget ditt før nå! Du kan se på bildet omtrent hvor ventilen ligger, egentlig akkurat der du beskriver Tanken er å plassere den så tett som mulig mot der den lave ventilen i fotenden er, men litt høyere så den fremdeles skal fungere om det fokker igjen. Vil gjøre så lite endringer som mulig i forhold til hva designeren opprinnelig har tenkt med luftstrømninger i teltet. Har egentlig bare fulgt det Helsport selv gjør når de lager vintervarianter av sine telt, som f.eks. Fjellheimen X-trem.
  4. Såvidt jeg kan se så er det nytt navn på stoffet de har brukt. Har du hørt noe om det er noe nytt, eller kun en navneendring det er snakk om? Tenker på "Rainguard Pro" og "Airflow Pro"
  5. 2,15 kg. Litt mer med ekstra stang. Ida og Bente på Helsport gjør alltid en fabelaktig jobb når det kommer til Service og modifikasjoner!
  6. @Kjellis@Torodd Kristoffersen Kom vel på ca kr 1500, så de er ganske billige vil jeg si. Ellers ser dere hva hun skulle ha for de forskjellige justeringene i skjermbildet. De gjør en veldig fin jobb, og det er ingen av modifikasjonene der man kan se at det ikke er en del av det originale teltet. Hvis man ser bort i fra at det er rødt da…
  7. Har fått sydd om min Ringstind 2 til bruk på vinteren. Ikke fått testet den i ekstremvær enda da. Sendte inn til Helsport og fikk sydd på stormmatter, ekstra pluggfester, ekstra bardunfester, en ekstra ventil høyere oppe, og byttet til doble stangkopper, så jeg kan bruke to sett med teltstenger. Tror nok alldri det vil bli et ordentlig ekspedisjonstelt nei, men skal si det har tålt 20-30 m/s vind uten disse forandringene, så en del skal det nok tåle. Time will show i vinter!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.