Gå til innhold
  • Bli medlem

Martin Aronsen

Administrators
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Martin Aronsen

  1. Da fungerer det igjen, @TL
  2. Da skal dere som er bloggere ha fått muligheten til å legge inn blogginnlegg tilbake. Valget om å kun vise egne turrapporter i innbygningskoden er også tilbake igjen.
  3. Du har helt rett. Jeg som klippet ut lenken fra feil plass i profilen. Den riktige for @TL er: Og din, @Bjarne H.S., er:
  4. Hei, Koden du skal bruke er:
  5. Turen gikk ikke helt som planlagt. Ble ingen fisketur, men heller en biltur. Kjørt ~1650km. https://binged.it/29r1gEW Hadde først tenkt meg til et vann ved Rv7, men når jeg kom opp dit på Onsdag blåste det noe så inn i .... Snudde rett før Eidfjord, og kjørte Rv 40 mot Kongsberg. Endte første natten ved Sønstevatn rett før Austbygdi/Rjukan. Lite lekkert landskap, i hvert fall på østsiden, med mye som ligner på sprengstein. Satte kursen mot Lysebotn dagen etter. Campet ved et vann som så nydelig ut, men som viste seg å være helt dødt. Dagen etter kjørte jeg ned til Lysebotn, bare for å ha vært der, for så å dra tilbake til Hovden. VIA Stavanger... Ble ikke turen jeg hadde tenkt ut i hodet på forhånd, men fikk testet turutstyret og funnet ut hva som strengt talt ikke er nødvendig å ha med seg. Tror totalvekten på sekken ble rundt 20kg, og sekken i seg selv er 4 av dem. Her er rom for forbedring.
  6. @Vidar56 Kompis av meg har hytte/sommerhus på Matre, så dette er et område jeg er relativt kjent med. Det er også en plass jeg enkelt kan ta en tur senere, så rundt der blir nok ikke aktuelt i denne omgang. Det blir heller ikke Vikefjellet, eller noen andre fjellbestigninger. Har rett og slett ikke kondis til å klatre høydemeter. Trasking innover vidda er ingen problem. Har derfor sett litt på området rundt veien opp fra Lysebotn, men sliter med å finne info om fiske og fiskekort for dette området. Hvis ikke er Rv7 Hardangervidda også en mulighet da.
  7. Takk for tips Bjarne! Fiskekort hadde jeg ikke tenkt på engang. Sånn er det når man kun fisker i saltvann til vanlig Så også turen din på Vikefjellet. Det frista veldig, og det vannet der så helt magisk ut!
  8. Har lenge, flere år faktisk, tenkt at det er på tide med en tur snart. Og det blir det nå. Første uka i Juli, da vil jeg befinne meg i Kvinnherad (etter endt festivalhelg). Hvilken vei skal jeg ta? Tenker primært at dette blir en tur med meg, fiskestengene og teltet. Hvorvidt det er ved sjøen eller et fjellvann spiller ingen rolle. Viktig å poengtere at dette skal være en fisketur, ikke en topptur, eller en "traske rundt i 12 timer"-tur. Ser for meg å bli en, maks to, dager per sted. Og det bør heller ikke vært veldig befolket i campområdene. Bor på østlandet, så alt fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør er aktuelt. Burde vel egentlig postet dette på en av fiskeforaene, men regner med at dere som er her fanger maten deres selv dere óg, og dermed har observert noen flotte fiskevann på turen opp til høyfjellet
  9. Liten oppdatering av turkartet i kveld. Om man limer inn en lenke til turkartet i et innlegg vil man automatisk få et kartutsnitt nederst i innlegget. Dette gjelder bare for lenker som bare viser rapporter fra en spesifikk bruker, eller til et kartutsnitt. Med andre ord, alle andre lenker enn denne: Eksempel: http://www.fjellforum.no/tripReport?lat=65.33383&lng=13.11562&zoom=12&map=statkart EDIT: I tillegg vises kartet automatisk i alle turrapporter som er markert på kartet.
  10. Fungerer dette kartet, som er i profilen din? Er nemlig samme kode som brukes for å generere det kartet, som man bruker på eksterne sider. Hvilken versjon av Internet Explorer bruker du? Microsoft har heldigvis lagt ut en liten variasjon av versjoner av operativsystemet sitt med tilhørende versjon av Internet Explorer for testing, gratis. Bare jeg vet hvilken versjon av IE som feiler, har jeg mulighet til å teste det.
  11. Feilen med turrapportene i den enkeltes profil er fikset. Kun de som ikke hadde noen turrapporter ble berørt av den feilen. Feilen som medførte av brukere av iOS-enheter ikke kunne legge inn blogginnlegger er også løst. Vil dog anbefale brukerne å benytte stasjonær eller bærbar datamaskin til å legge inn nye rapporter, da kartet ikke er optimalisert for mobile enheter.
  12. Takk for den! Har fikset feilen. Var noe galt med HTML-koden på den siden som gjorde det.
  13. Skal ikke være noen forskjell på det. For de populære bloggplattformene vil den forsøke å hente tittel og dato automatisk. Om det ligger lagret i et annet format vil den falle tilbake til manuell inntasting. Om du gir meg et eksempel på en slik blogg så skal jeg sjekke ut saken.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.