Gå til innhold

Martin Aronsen

Administrators
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Martin Aronsen

 • Rang
  Turkartutvikler

Nylige profilbesøk

701 profilvisninger
 1. Var en feil i turkartet som gjorde dette. Er fikset nå.
 2. Martin Aronsen

  Støtte for lighterpack

  Delvis fikset, men dog kun for nye innlegg. IPS har gjort noen endringer i innbygd media, det som viser "dummytekst" før selve innholdet er lastet inn. For å bytte ut dummyteksten med det faktiske innholdet må man via et "plugin" som automatisk endrer størrelsen til å vise hele den innbygde siden. Dette pluginet sender også et svar tilbake om at innholdet er lastet inn, høyden er satt, og innholdet er klart til å vises. Dette ble ikke brukt i Ligherpack, da det var mer hensiktsmessig å kun vise en porsjon av pakklistene til folk, viser man hele listen vil enkelte tråder her bli meget lange. Derfor kommer det heller aldri noe svar om at innholdet er klart, og dummyteksten forblir synlig. Endringen som er gjort i dag er å inkludere nevnte plugin i nye innlegg med lenker til Lighterpack, så får vi se hvordan det går.
 3. Martin Aronsen

  Turkartet 2.0

  Da skal dere som er bloggere ha fått muligheten til å legge inn blogginnlegg tilbake. Valget om å kun vise egne turrapporter i innbygningskoden er også tilbake igjen.
 4. Martin Aronsen

  Turkartet 2.0

  Du har helt rett. Jeg som klippet ut lenken fra feil plass i profilen. Den riktige for @TL er: Og din, @Bjarne H.S., er:
 5. Martin Aronsen

  Turkartet 2.0

  Hei, Koden du skal bruke er:
 6. Martin Aronsen

  Kun en test av turkartet

  En test her altså
 7. Martin Aronsen

  Telttur på Vestlandet

  Turen gikk ikke helt som planlagt. Ble ingen fisketur, men heller en biltur. Kjørt ~1650km. https://binged.it/29r1gEW Hadde først tenkt meg til et vann ved Rv7, men når jeg kom opp dit på Onsdag blåste det noe så inn i .... Snudde rett før Eidfjord, og kjørte Rv 40 mot Kongsberg. Endte første natten ved Sønstevatn rett før Austbygdi/Rjukan. Lite lekkert landskap, i hvert fall på østsiden, med mye som ligner på sprengstein. Satte kursen mot Lysebotn dagen etter. Campet ved et vann som så nydelig ut, men som viste seg å være helt dødt. Dagen etter kjørte jeg ned til Lysebotn, bare for å ha vært der, for så å dra tilbake til Hovden. VIA Stavanger... Ble ikke turen jeg hadde tenkt ut i hodet på forhånd, men fikk testet turutstyret og funnet ut hva som strengt talt ikke er nødvendig å ha med seg. Tror totalvekten på sekken ble rundt 20kg, og sekken i seg selv er 4 av dem. Her er rom for forbedring.
 8. Martin Aronsen

  Telttur på Vestlandet

  @Vidar56 Kompis av meg har hytte/sommerhus på Matre, så dette er et område jeg er relativt kjent med. Det er også en plass jeg enkelt kan ta en tur senere, så rundt der blir nok ikke aktuelt i denne omgang. Det blir heller ikke Vikefjellet, eller noen andre fjellbestigninger. Har rett og slett ikke kondis til å klatre høydemeter. Trasking innover vidda er ingen problem. Har derfor sett litt på området rundt veien opp fra Lysebotn, men sliter med å finne info om fiske og fiskekort for dette området. Hvis ikke er Rv7 Hardangervidda også en mulighet da.
 9. Martin Aronsen

  Telttur på Vestlandet

  Takk for tips Bjarne! Fiskekort hadde jeg ikke tenkt på engang. Sånn er det når man kun fisker i saltvann til vanlig Så også turen din på Vikefjellet. Det frista veldig, og det vannet der så helt magisk ut!
 10. Martin Aronsen

  Telttur på Vestlandet

  Har lenge, flere år faktisk, tenkt at det er på tide med en tur snart. Og det blir det nå. Første uka i Juli, da vil jeg befinne meg i Kvinnherad (etter endt festivalhelg). Hvilken vei skal jeg ta? Tenker primært at dette blir en tur med meg, fiskestengene og teltet. Hvorvidt det er ved sjøen eller et fjellvann spiller ingen rolle. Viktig å poengtere at dette skal være en fisketur, ikke en topptur, eller en "traske rundt i 12 timer"-tur. Ser for meg å bli en, maks to, dager per sted. Og det bør heller ikke vært veldig befolket i campområdene. Bor på østlandet, så alt fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør er aktuelt. Burde vel egentlig postet dette på en av fiskeforaene, men regner med at dere som er her fanger maten deres selv dere óg, og dermed har observert noen flotte fiskevann på turen opp til høyfjellet
 11. Martin Aronsen

  Dette er en test

  Beklager
 12. Martin Aronsen

  Støtte for lighterpack

  <strong><a href="http://www.fjellforum.no/index.php?app=core&module=members&controller=profile&id={member_id}&tab=field_core_pfield_25">Min pakkliste</a></strong> Der har du koden for det.
 13. Martin Aronsen

  Støtte for lighterpack

  Ny versjon ute. Høyden er fastlåst til 350px.
 14. Martin Aronsen

  Støtte for lighterpack

  @opas, lagrer du innlegget umiddelbart etter at du limer inn lenken, eller lar du editoren få litt tid til å prosessere innholdet? EDIT: Må gjøre en liten endring, ser jeg. Lenkene til de forskjellige produktene åpnes inne i rammen, det er ikke helt bra.
 15. Martin Aronsen

  Forumet oppgraderes - ca 9 oktober

  Men er det ikke enda enklere å bare kopiere og lime inn nettaddressen til bildet? https://www.flickr.com/photos/116479554@N04/22005784224/in/explore-2015-10-31/ Limer du inn den blir det faktisk et bilde, ikke en lenke. Sparer deg for tre klikk
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.