Gå til innhold
  • Bli medlem

Kevonator

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral
  1. Svaret er enkelt, Shimano Dette er dog min personlige mening etter å ha prøvd mye forskjellig. Velger og slenge meg på Shimano Exage 1000. Her får du perfekt forhold med tanke på pris/ytelse. Selv bruker jeg Shimano Aspire 1500RA som er den råeste snella med bakbrems jeg har prøvd(fikk den til gi bort pris) Selv har jeg aldri likt 1000 sneller, men til din stang vil det være det "mest rette" Og vi er alle forskjellige. Du får kanskje ikke mer fisk med dyrere utstyr, men det blir desto artigere å fiske. Pluss at den dagen det smeller vil du ikke ha en lugge brems fra hel...e!
  2. Nei, kor i hel....!! Scrolla nedover og trudde først det sto 290, men så så æ jo at det hang et gedigent hau under! (= Få ut resten, sånn at vi kan bli enda dårligere! Hilsen "bleieskiftarbeidarn" Og grattis med flott fangst!
  3. Hehe, den e god (= Ser ikke bort i fra at du tar den, da jeg fra fadern får kommentaren, "englepiss" litt for ofte.. Været har vært litt traust den siste tiden ja. Mener personlig at Juli er den dårligste måneden, basert på egne erfaringer. Holder en knapp på for og sen sommeren. Stemningen går uten tvil til Augusten Man hører jo bare om de som får, uansett hvor få den eller de personene kan være, men det er nok til at nysgjerrigheten for akkurat det vannet blir ekstra stor. Dog kan det være kjedelig og "banke" i timesvis etter den ene store! Men, har man forholdene, en god dose flaks, tålmodigheten eller en kombinasjon av dette meg seg.. Ja, da kan jo det helt store skje! Uansett, ønsker deg lykke til med fremtidige turer og fiske! Og hvem vet, kanskje vi møtes til duell en gang, hehe (btw, saken på bilde bikka tre + en liten 0,3 til;)
  4. Flotte rapporter! Ser at vi beiter i mye av de samme områdene Men du må få bytta ut den "kaffegrutkjelen" din(0,9L) med en 1,4L Har et nemesis vann på "øya bakom byen" jeg ikke helt har knekket koden på enda. Klarte steikings for første gang tidligere i år, 0,3 og 0,74kg. Men det bor store ting der, satser på ny tur i august. Må ha hjelp av nattemørket
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.