Gå til innhold

Turlyst

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 961
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  40

Turlyst vant dagen sist Juli 16

Turlyst hadde mest likt innhold!

Om Turlyst

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

En enkel statusoppdatering

Se alle statusoppdateringer av Turlyst

 1. Jeg var gjennom et 9-uker langt smertehelvete før problemet ble oppdaget. Jeg våknet hver natt mellom 2 og 4, så det ble 3-4 timers søvn. Noen ganger var jeg så utmattet at jeg sovnet sittende med dyner og puter som støtte. Kiropraktoren trodde jeg hadde Iav smerteterskel siden hun ikke fant noen tegn til prolaps, noe hun meddelte fastlegen min. Jeg ble faktisk tilsnakket med en alvorlig tone, noe som satt meg ut der og da. De gangene jeg har klaget på fysisk smerte etc. har det alltid vist seg at henvisning har vært riktig.

  En natt til mandag våknet jeg av intens smerte. Jeg hylte av smerten, mens kona ringte legevakt, som sendte ambulanse. Det gikk 50 min før de fikk meg inn da de måtte vente på at smertestillende lindret noe. På Sykehuset i Vestfold avslørte MR en stor svulst i ryggen som hadde festet seg rundt og på de store nervene i korsryggen. Blæra mi holdt på å revne da den inneholdt 3,2liter urin. Det bar rett inn på Rikshospitalet, hvor nevrokirurgen brukte 5 timer under mikroskop. De fikk ut hele svulsten. Fire dager etter ble jeg sendt til Sykehuset i Vestfold, hvor jeg ble en uke. Ble sendt hjem med kateter da blærefunksjonen trolig var ødelagt for alltid. Time hos urolog bestilt.

  To dager etter hjemkomst bar det rett ut på sykehuset igjen. Denne gangen med mistanke om blødning. Det viste seg å være spinalvæske som hadde lekket ut og forårsaket nedsatt funksjonsevne. Jeg fikk den gode nyheten om at svulsten var godartet:). Jeg ble der 5 dager til ting bedret seg. De avventer operasjon til ev. mer spinalvæske lekker ut. Håper det går bra.

  De tok kateteret noen dager før jeg reiste hjem, slik at de kunne overvåke blæra. Utrolig nok tisser jeg nå som aldri før, noe de ikke ville si noe om der og da ingen hadde trodd at blæra ville fungere igjen. Jeg har vært utrolig heldig som fikk tilbake blærefunksjonen og naturligvis godartet svulst. Jeg har tenkt positivt og jeg har mobilisert alt jeg har i den positive retningen. Har mye å tenke på, men jeg er overlykkelig. Jeg har igjennom kommunen ordnet med spesial Stressless slik at jeg kan sitte noe, i tillegg til brett under senga, slik at hodedelen kan senkes elektrisk etter behov. Foran meg har jeg et langt løp før jeg er back in business, noe som betyr Kysthospitalet og langvarig fysioterapi. Kanskje blir det rolige fjellturer med base nær bilen i 2016!

  1. zimwalker

   zimwalker

   Dette gjør inntrykk! Vise hvor skjøre vi mennesker er, og dessverre og hvor små andre kan få oss til å føle oss. Har selv blitt hentet tilbake fra dødens grep og kommet tilbake til et aktivt liv igjen etter lengre rehab for få år siden,  så dette vet jeg litt om. Stå på og se fremover - fjellturene venter der fremme et sted!

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.