Gå til innhold

Turlyst

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 936
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  40

Turlyst vant dagen sist Juli 16

Turlyst hadde mest likt innhold!

Om Turlyst

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Turlyst

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Ny Monsen Quiz https://www.nrk.no/sommer/quiz_-hvor-god-er-du-til-a-_overleve_-i-naturen_-1.14105633 En smart måte å lære opp folk disse quizene 😊
 2. Turlyst

  Brikkerens

  Støvet på CCD-brikka kom svært bra fram på blender f/18. Mange sorte flekker på bildene. Støvet satt såpass at jeg brukte sensorswab og Heptan. Finnes andre rensevæsker men flere av dem gir skjolder eller belegg på brikka. Heptan-rådet fikk jeg på foto.no. Testet det på speilet hjemme - fordampet uten spor.
 3. Turlyst

  Personangrep.

  Jeg slikker ingen i ræva, heller ikke moderatorene. Ikke noe annerledes her enn på andre fora, jo forresten synes jeg det er mye mindre dritt her enn på noen andre fora. Vi har gode faglige diskusjoner, hvor man kan være uenig, uten at det blir bråk. Gjelder å besinne seg.
 4. Turlyst

  Ringstind Superlight som sagger når vått?

  Noen som hadde Fjellheimen SL var oppe midt på natta og strammet det i vått vær da ytterduken klistret seg til innerduken. Du kan stramme det godt før du legger deg, ellers lite å få gjort - dessverre.
 5. Turlyst

  Tips til å gå inn fjellsko?

  Ved forrige fjelltur var det forholdsvis mange som tapet føtter før turen. Har aldri hatt behov for det. Har blytunge 2.6 mm lærstøvler, men de er meget gode. Får slite med 888 gram x 2.
 6. Turlyst

  Tips til å gå inn fjellsko?

  Ikke vanlig å miste blodomløpet🤔 Jeg bruker tynn sportssokk og tynnere ullsokker. Har plass nok til at tærne ikke butter mot tuppen. Vide nok til at de ikke klemmer. Når man går i fjellstøvler som sitter akkurat, kan man oppleve at de klemmer etter en stund. Viktig at den ikke klemmer før start. Har aldri hatt gnagsår. PS: Husk å klippe neglene😄
 7. Turlyst

  Sekk rundt 25-30 liter

  Hva med å se deg ut ett par tre modeller som kan prøves med vekt i og gjerne fyll den opp? Vanskelig hvis man handler på nett. Da bør du få en god pekepinn på om den passer din rygg eller ikke.
 8. Turlyst

  Sekk rundt 25-30 liter

  Hvis Gregory passer deg bra, ville jeg ikke gamblet med annet merke. Osprey passet deg ikke. Ikke sikkert Helsport gjør det heller.
 9. Turlyst

  Hardangervidda!

  Rakk bussen fordi den var 7 min forsinket😄 Full buss også. 1/2 time søvn i natt og mye styr er ikke det jeg ville hatt foran 24 tunge kilometer. «Så man reder, ligger man», heter det😄
 10. Turlyst

  Hardangervidda!

  Har kjørt hele grusveien fra Imingfjell Turistheim mot vestenden av vannet, hvor bilen ble satt. Gikk derfra inn mot Marbu. Ganske langdryg tur. Se http://www.lommekjent.no/ruter/887455 Jeg har ikke fisket nevneverdig i området, kan derfor ikke uttale meg om det. Vil trolig støve mye langs Sønstevatn dersom det kommer biler. Ellers helt ok grusvei.
 11. Turlyst

  Nytt zpacks telt ⛺️Plexamid👍

  Skal se på det på bussen i morgen. Pakker og stiller inn sekk, kaster ut enda et par ting. Jaggu ikke lett å strebe mot lettpakker. Går som svetten siler
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.