JanRH

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  698
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  14

JanRH last won the day on January 4

JanRH had the most liked content!

Om JanRH

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Vestfold
 • Interests
  Fjellturer, sykling, lett jogging og fotografering

Nylige profilbesøk

4 900 profilvisninger
 1. @Martin Gjellestad Jeg har Raw-filen hvor jeg kan gå inn å justere eksponeringen litt lysere, samt lette litt på fjellene. HELT enig i at man ser hva man kunne gjort annerledes når man kommer hjem Burde egentlig tatt med lap-top i bilen. Hjemme bruker jeg 24" ekstern skjerm. Setter pris på konstruktiv kritikk - ingen blir særlig bedre hvis man ikke får det. Været skiftet fort så jeg måtte bare kaste meg rundt for å få tatt bildet. Rakk 5-6 bilder før lysforholdene endret seg. Normalt ville jeg brukt stativ.
 2. @Martin Gjellestad Her er bilde tatt med 50mm på crop-kamera (50 x 1,6 = 80 mm bildeutsnitt). Stod på samme sted.
 3. @Martin Gjellestad Hei Martin. Din versjon av bildet ble absolutt bedre
 4. Du er nok inne på noe der ja Helsport gir premie og det ville overraske om de valgte en vinner med bare Hilleberg telt. Bare det blir en verdig vinner. Ikke bare fordi man har mobilisert hele slekta +++, men fordi man fortjener det. Da er det opptil juryen å velge mellom de 5 beste.
 5. Hvilket telt skal jeg kjøpe?

  Helsport Fjellheimen Superlight Camp 3 er litt lavt i fotenden, men bør ikke være noe problem. Av tidligere tester jeg har lest kan duken strekke seg en del i fuktig vær. Etterstramming kan være nødvendig. Se brukererfaring http://lynvingen-blogg.blogspot.no/2013/04/utstyret-test-av-helsport-fjellheimen.html Under hva som oppleves som mindre bra og hva som er bra. Jeg ville valgt Hilleberg Nallo 3 GT dersom jeg skulle kjøpt telt Vær obs på at ikke alle Hilleberg modeller har myggnetting i ventilene.
 6. Hvilket telt skal jeg kjøpe?

  Som nevnt i mitt tidligere svar, var Helsport Superlight Camp 3 og Hilleberg Nallo Gt 3 telt som kan passe. Helsport Fjellheimen Superlight Camp 3 http://www.helsport.no/fjellheimen-superlight-camp Hilleberg Nallo 3 GT https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/telt-lavvo/telt/hilleberg-nallo-3-gt-gront.html
 7. Syk pris!!!!!

  Her er en toppmodell fra meget anerkjente Scott til "kun" 76 990 kr - mye billigere enn en overpriset Colnago. Ett sett fete karbonhjul hadde nok økt prisen med 15-20 000 kr, men fortsatt langt under Colnago sine 159 999 kr. Scott har lenge vært kjent for å ha sterke, stive og lette karbonrammer. Stiv nok for selveste Mark Cavendish. Nyutviklet karbonramme som setter en helt ny standard på landeveissegmentet. Benyttes av profflag verden over. Utrolige testresultater. https://ramo.no/scott-sykkel/sykkel/landevei/scott-foil-rc-sort-gul-m54-landeveis-sykkel-i-karbon-2017-192515-p0000547430 Her er sykkelmerket som flest profflag bruker. Specialized S-Works Tarmac Etap er toppmodellen i Tarmac serien, og koster i Norge 99 999 kr. Specialized vinner også stort sett alt av rammetester. https://www.sykkelzentrum.no/sykler/landevei/specialized-s-works-tarmac-etap
 8. Syk pris!!!!!

  Nå og da finnes det kostbare sykler på finn.no til under halv pris! Her kan man gjøre gode kjøp! Så en annonse for en tid tilbake, hvor vedkommende innrømmet at 40 års krisa hadde tatt han. Det var en sykkel til rundt 50 000 kr. Sykler faller kraftig i verdi, jo mer kostbare de er jo verre er det. Min veier bare ca. 6750 gram. Sykkelen kostet ikke mye, men karbon tubular hjul dro opp prisen noe. Jeg sparte fort noen hundre gram på lettere hjul. Shimano Ultegra er godt nok for meg. Jeg har også en Specialized S-Work MTB som jeg kjøpte i løse deler og monterte sammen selv. Sparte mye penger på det. Kjøpte ramma på høsten på tilbud og delene på Norges beste og billigste sykkelbutikk. Ramma er en 2008 modell, som fortsatt er ripefri etter noen tusen mil. Karbonramma har livstids garanti. Bruker den bare på asfalt nå. Sykkelen er omgjort til asfaltmaskin, med nye 29er hjul og racerdekk. Den skal jeg ha med meg i grava....
 9. Syk pris!!!!!

  Bestemor på en litt sprek el-sykkel er en trussel ja. Kan knekke selvtilliten til alle og enhver. Har kjempet mot ei opp en litt lengre bakke. Godt det var medvind😀 På flatene er det vanligvis problemfritt, men bakkene er verre. El-sykkel vinner i lengre bakker.
 10. Syk pris!!!!!

  Må ha den inne på soverommet 😊
 11. Syk pris!!!!!

  Er man sykkelfrelst og glad i å trene sykling, er det selvfølgelig moro å ha en flott sykkel - mye glede og motivasjon i det. Jeg har selv et par fine og forholdsvis dyre sykler, men langt unna 160 000 kr. Det er mye helse i sykling, og mange jeg sykler sammen med har sykler mellom 20 000 og 60 000 kr. Det er fåtallet som har sykler til 60 000 kr, men noen har det. Innad i sykkelmiljøet jeg er medlem av ler man litt av de nyfrelste 40-50 åringene som stiller med, ølmage, dårlig form og veldig kostbar sykkel. Har man råd til, eller er villig til å bruke 160 000 kr på en sykkel, ja for all del. 160 000 kr er ganske langt over mange av proffene sine sykler.
 12. Leaderboard - Hvordan vinne en dag - Not😂

  Det er hyggelig med likerklikk, men det bør ikke være drivkraften. Heller det å presentere en flott turrapport etter en vellykket tur, eller et bilde man synes er flott, eller et godt innlegg etc.
 13. Syk pris!!!!!

  Du har nok rett! Menneskehjernen er utrolig. Jeg tenker helt annerledes Er jeg i dårlig form velger jeg den billigste sykkelen jeg har, i tillegg litt anonyme klær. Venter med den beste sykkelen til formen er slik at jeg kan forsvare bruk av den, slik tenker mange i sykkelklubben.
 14. Syk pris!!!!!

  160 000 kr for en sykkel er galskap https://www.oslosportslager.no/produkt/colnago-2017-colnago-concept-art-decor-piega-integrata-msr-eps-og-bora-ultra-42015.aspx Sykling har blitt en sport for de med full lommebok, men ting har virkelig tatt av. Tenker menn i 40-50 årene med feit lommebok er kundegruppen her. Litt flaut å bli syklet fra av en med sykkel til under 10 000 kr når man stiller med sykkel til 160 000 kr.
 15. @Martin HJPå det lille bildet er horisonten skjev, men når jeg åpner bildet ser det rettere ut, men fortsatt ikke helt rett. Mye mulig det er mine øyne som ikke ser rett i dag. Hadde egentlig håpet på en båt i forgrunnen, en på vei ut, men det var helt stille dessverre. Jeg husker at jeg irriterte meg over båthuset og båtene på venstre side, men jeg tok bildet for det. Takk for konstruktiv kritikk - er ikke uenig.