JanRH

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 630
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

JanRH vant dagen sist September 15

JanRH hadde mest likt innhold!

Om JanRH

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fotografering og fjell/skogsturer.

Nylige profilbesøk

8 808 profilvisninger
 1. Pannekaker!

  Er godt fornøyd med Toro Pannekakemix, som bare skal blandes ut med vann. Har brukt dem siden jeg var 16 år.
 2. Mulig det er brukerfeil av meg, men med full oppakning og staver på Hardangervidda, opplevde jeg smerte i skuldre og nakke. Stavene er med da de er bra i noen typer terreng og ved krysning av elver og til tarp. Trives best med å gå uten dem.
 3. Farge på jakke

  Vente til kulda setter inn så kan man gå i hva man vil........... Litt mygg tåler jeg, men kleggbonanza og knotthelvete unngår jeg.
 4. Farge på jakke

  Jeg har holdt meg til sort og grønt. Har nå to sorte jakker. Til vinterbruk liker jeg mer farge, men da er ikke myggen akkurat et stort problem Denne er grei https://www.nrk.no/livsstil/hvem-far-flest-myggstikk_-1.7174062 Det står ikke noe om farge i denne artikkelen, men jeg er åpen for at det kan ha noe å si, så interessant det @Siggy Stardustnevner.
 5. Har kikket endel på bilder tatt av Morten Helgesen, bl.a. på toppen av Glittertind. Ser flott ut, men for en jobb å bære utstyret opp........ Værgudene bør være med og teltet bør tåle en trøkk. Hvor vidt det er lurt eller ikke vil jeg ikke ta stilling til
 6. Hva har du kjøpt nå!

  Noen bilder av huset. Bygd i 1985, men innredet for å se gammelt ut. 200 kvm og plenty med plass til turutstyret.
 7. Mountain Hardwear Lamina Z, Blaze eller Bonfire er kanongode poser med henholdsvis -26 og -34 grader. Mountain Hardwear er kanskje verdens beste produsent av syntetiske soveposer! Fjellsport hadde tilbud på Bonfire.
 8. Hva har du kjøpt nå!

  He-He Jeg venter på at soveposen kommer inn i november. Får bruke av sparepengene til slikt Si at den koster 5000 kr på tilbud, hvor jeg baker den inn i huslånet over x-antall år, vil den bli så dyr at jeg ikke tørr bruke den............
 9. Hva har du kjøpt nå!

  Jeg får et eget soverom som utstyrsrom og kontor Full kontroll over turutstyret mitt
 10. Hva har du kjøpt nå!

  Det ble ny bolig til 4,1 Mkr Endelig avklart. Forrige bolig ble nedstemt av kona da det var borettslag, er nå selveier.
 11. Hva har du kjøpt nå!

  Må selge meg ned til 3 Det er nok med det.
 12. warmpeace - dunposer

  Nesten da Hverken Fjellsport, Sportsnett eller Oslo Sportslager tar mer betalt for Long. Heller ikke produsentene Rab, ME, MH, Mammut m.fl.
 13. warmpeace - dunposer

  Mener å huske at Warmpeace Viking 600 kostet 1699 kr - nå 2899 kr veil- Synes det er lureri, samt at Hekta På Tur er den eneste som tar mer betalt for Long.
 14. Helårs 1-2 mannstelt

  Hilleberg Kaitum 3 er et ypperlig helårstelt, med rette endevegger og to åpninger. Lurer selv på samme telt. Avstanden mellom buene er ish 108 cm, noe som er bra i forhold til mindre blafring i duken. Liker ikke for langt spenn, hverken til vinter eller andre årstider over tregrensa. Exped Orion 3 Extreme er romslig og vindstabilt.
 15. Svanen som rystet Norge

  I slike saker synes jeg at det blir bare tull da det er sterke følelser inne i bildet og lite fornuft. Det blir på samme måte med denne saken som med freding/vern av ulv. Uten sammenlikning forøvrig. De som bor nært ulven, med de problemene som det medfører, blir ikke hørt. De blir heller drapstruet av "dyrevernere". De fremste ulveforkjempere bor langt unna problemet. Det samme gjelder i svanesaken. Her har minst én blitt drapstruet av såkalte dyrevernere. Når man går til det skritt å drapstrue noen, lurer jeg virkelig på om det finnes noe annet enn bare luft i topplokket!!!