JanRH

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  836
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  15

JanRH last won the day on Februar 24

JanRH had the most liked content!

Om JanRH

 • Rang
  Regnfold fylke
 • Bursdag

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Vestfold
 • Interests
  Sykling, fjellturer og fotografering

Nylige profilbesøk

6 102 profilvisninger
 1. Treningstips rygg - sykkel

  Fysioterapeuten og kiropraktoren sier at terrengsykkel geometri på asfalt er topp for ryggen Det er kontinuerlig bevegelse i bekken og korsrygg, noe som er bra når sittestillingen er mer oppreist. Kikker jo litt på terrengsykkel i stedet for racer. Har et ønske om å sykle Rallarvegen på sikt. Har syklet denne tidligere Jeg bruker sykling som trening til korte og lange fjellturer med sekk. Yter mer og får da en mer "behagelig" fjelltur. https://www.haugastol.no/rallarvegen
 2. Dette skriver Exped: Skotørkeren som @Omnilite skrev eller føner. Skotørker slangen passer bra med åpningen på underlaget. Exped er kjent med "problemet", men man må lete litt for å finne det Egentlig ingen bombe.
 3. Exped Synmat 9LW

  Exped Synnmat 9 LW har R-verdi 6,0, dvs. temperatur ned til -25°C. Har du nok luft i det, slik at det ikke blir flatklemt, skal det ikke være et problem. Med så høy R-verdi skal det ikke være nødvendig med skumplastunderlag under. Jeg bruker allikevel Ajungilak Bamse under senhøst og vinter. Les denne tråden
 4. Bruker du annet underlag under? Virker som du har gjort alt du kan for å tørke det. Har du varmekabler kan det legges på disse med begge ventilene oppe ev. ute i sola, dersom det lar seg gjøre på denne årstiden. Jeg så et bilde/tverrsnitt av et Exped underlag med kondens, men finner det ikke igjen på nett. Ved å bruke skumplastunderlag under flytter du kuldebroa, MEN på en annen side burde det ikke være nødvendig å TA MED ekstra underlag. Jeg bruker Bamse under senhøst og vinter og har aldri opplevd dette problemet.
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Ticket to the Moon Tarp Regnbeskyttelse https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/telt-lavvo/ticket-to-the-moon-tarp-regnbeskyttelse-gronn.html Må nesten ha tak over hodet, i hvert fall klar i sekken.
 6. Oppvask

  Jeg bruker å helle oppvaskvannet alle andre steder enn i vann. Finner jeg et område med mye stein, eller en større stein med et søkk er det bra. Og gjerne et stykke fra vann og elver. Det trenger jo ned i grunnen.
 7. Oppvask

  Grønn livsstil Denne skal i følge reklamen være 100% biologisk nedbrytbar, og utgjør ingen fare for organismene i vannet http://www.gronnlivsstil.no/productdetails.php?product=271#productdetails271 Den fjerner også fettet effektiv i følge reklamen. Da er det over og ut med Zalo.
 8. @tshansen Fine og varme farger gir glød i bildet 👍
 9. Oppvask

  Jeg koker også vann i en kjele. Bruker Zalo der hvor det trengs. Bruker minst mulig Zalo - spare miljøet. Tror ikke at noen dråper for mye er utslagsgivende, men bruker ikke mer enn nødvendig
 10. Syk pris!!!!!

  Jeg ønsker meg denne men prisen er litt stivere enn hva jeg liker. Skulle få 8 000 kr i rabatt da. Shimano el.gir, karbonhjul, skiver og det meste i karbon. Giant er et av flere anerkjente og kostbare merker.
 11. Syk pris!!!!!

  Jo, egentlig har du helt rett. Ingen tvinger noen til å betale 160K Tror mange er glade for det. Jeg knakk en karbonramme og herpa det meste av en sykkel til 35K i et ritt - det var traumatisk det............ Ikke så opptatt av helsa, men sykkelen - det var ille Kanskje derfor man ikke tørr ha så dyr sykkel i ritt grunnet fare for velt!!!!
 12. Syk pris!!!!!

  Innad i sykkelmiljøet er ikke uvanlig med sykler til 30 000 - 40 000 kr. En lett og god sykkel med flotte hjul og elektrisk gir koster fort det. Prisene har økt kraftig med den økende etterspørselen. Det ble diskutert en sykkel til 129 900 kr på et forum jeg er medlem av. Helt spinnvilt kom frem. Meget gode tursyklister og aktive ryttere bruker vanligvis ikke så mye penger på sykkel. Tviler på at du finner mange til over 70 000 kr. Nyfrelste middelaldrende menn med stinn lommebok skal vel ha det dyreste de kan få tak i. Sikkert viktig å ha dyrer sykkel enn naboen og kollegaen.
 13. Jeg har bare lest om hvordan nordlysbilder bør tas, som anbefalte brennvidder, lukkerhastigheter, ISO m.m. Fordel med lyssterk vidvinkel. Det er en egen kunst å ta gode nordlysbilder☺