Gå til innhold
  • Bli medlem

Walnut

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Walnut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Sted
    Trøndelag

Nylige profilbesøk

749 profilvisninger
  1. Var i Femunden på kajakktur i helga da snøfallet kom. Før det lille snøfallet kom var det helt bart, og jet tror nok den lille snøen som kom er borte igjen nå Det var en del snø på de høyeste toppene vi passerte, men ikke noe snø å spore ellers i marka.
  2. Har et Helsport Soldalen 3 Camp. Kun hatt to netter i det, men er fornøyd så langt God ventilasjon og står stødig i sterk vind. Har ikke fått testet det i regn enda, så er litt spent på det. Kjøpt på tilbud på XXL tidligere i sommer.
  3. Det er bare å kaste seg ut i det Selv startet jeg med kostholdsomlegging, lett styrketrening og lette skogsturer for snart et år siden. Resultatet? Snart 30kg mindre og mye bedre fysikk. Som flere sier her er "hemmeligheten" å starte i det små. Jeg skreiv meg en liten prioriteringsliste over turløyper og toppturer jeg ville klare i løpet av året, med økende vanskelighetsgrad. Det er så gøy å stryke ut en og en tur og kunne si til seg selv at dette klarte man! Det er jo en fantastisk treningsform som pleier både kropp og sjel, i motsetning til å streve seg på treningssenteret (syns jeg da). Man klarer som regel mer enn det man først tror. Jeg har fortsatt noen kilo for mye, men var likevel på toppen av Galhøpiggen sist uke, og en tilsvarende tung topptur helga før der igjen
  4. Walnut

    Hund på tur

    Ja, den har iallfall gjort det hos oss. Nå har hunden vår litt tykk pels da, så den hjelper nok litt i utgangspunktet, men jeg har ikke sett noe til myggstikk rundt snutepartiet eller under magen hvor pelsen er tynn. Jeg ga henne en god dusj rundt omkring på kroppen like før vi gikk ut i marka. Sprayet lett over alt, men litt ekstra under magen hvor pelsen er tynnere. Har ikke tenkt over hva jeg skal gjøre hvis hun begynner å sleike det av. Det har ikke vært en aktuell problemstilling Men om det nå skulle skje er det nok ikke noe problem. Verken urter, hvitløk eller sitron er farlig for hunder.
  5. Walnut

    Hund på tur

    Jeg tester for tiden et hjemmelaget middel mot utøy. So far so good Oppskrift her Ellers har man jo dråper og halsbånd mot slikt på bl.a Tropehagen. Vi har kjøpt Menforsan-dråper der tidligere, og har ikke sett mer enn et par mygg på hunden. Fordelen med dette middelet er at det er helt naturlig og trygt å bruke, også varer det i opptil en mnd om jeg ikke husker feil.
  6. Har du sett på Orijen? Vi forer også på Vom og hundemat (og har stor hund), men Orijen er nok mitt førstevalg ved overnattingsturer. Det er et tørrfor, men det har ikke karbohydrater i samme mengde som andre tørrformerker. Det er bygd opp basert på Prey-model - altså det hundene ville ha spist om de var ville. Mulig det vil kreve litt gradvis bytte før turen, men det er iallfall lett å bære, og sannsynligheten er stor for at hunden tåler dette bedre enn annet tørrfor iallfall. Det blir nok litt dyrere enn VoH, men verdt å teste syns jeg Vi skal teste for første gang når vi drar på telttur 20.juli.
  7. Har ei lita Berner Sennen-tispe på litt over året God rase som er med på ALT. Kan være sofahunder, men kan også være utholdende trekk- og kløvhunder. Foretrekker sistnevnte vi da, så i morgen skal vi kjøpe kløv til frøkna.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.