Gå til innhold
  • Bli medlem

elisabethh

Aktiv medlem
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

17 Neutral

Om elisabethh

  • Bursdag 22. mai 1980

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Sted
    Larvik

Nylige profilbesøk

1 581 profilvisninger
  1. Vi hadde tenkt Rondane, men pga usikre forhold så dropper vi det. Ender vel opp på Hardangervidda, men Langsua er også et alternativ. Har forstått at er greit med snø der enda.
  2. Akkurat det tilbudet jeg har sett ja 😉 Rago Extreme er også et alternativ, men jeg er litt skeptisk til dun mtp kondens/ fukt. Jeg har også tenkt på muligheten for en "billig" syntet-pose til å ha utenpå ja, både for fukt og for å få et par ekstra grader. Har nå en vinterpose fra Helsport som er dame-størrelse på, som jeg er veldig fornøyd med mtp størrelsen. Har vanlig lengde i 3-sesongsdunposen min, og når den er på grenseland mtp temperatur så merker jeg at det er kuldedap i fotenden av den. Derfor jeg er litt skeptisk til vanlig lengde.
  3. Jeg vurderer investere i en Helsport Spitsbergen sovepose da jeg har noen planer om litt tøffere vinterturer fremover de neste årene. Men jeg er litt redd for at den er for lang, at det blir for stort varmetap i enden av den. Noen damer som har erfaring med den?
  4. Hei Jeg fikk dette svaret fra Rondvassbu nå når jeg spurte om hvordan forholdene var der nå og hva de tenkte om trekanten neste uke. All kvisten i Rondane er plukket inn igjen etter påske så nå er det ikke merket. Været ser kaldt ut neste uke, men jeg vet ikke hvordan forholdene er på vannene rundt omkring nå. Er også usikker på snømengde rundt Bjørnhollia og Dørålseter etter det varme været siste uken.
  5. Jeg har Deva 80L, og elsker den. Både hvordan den sitter og alt jeg får plass til. Får teltet (Nallo 3GT) i bunnrommet, og så er det bare å pakke på med sovepose, klær og annet utstyr. Rommene som er på utsiden rommer også endel, og topplokket. Hadde Fjellreven Kajka 85L tidligere, syntes jeg fikk plass til litt lite i den i forhold til venninna mi som hadde Deva 80L, Var misunnelig på hennes Deva sekk lenge, og til slutt ga jeg etter for misunnelsen og kjøpte den. Ikke angret et sekund. Synes jeg får plass til mer i Deva sekken.
  6. Gi gjerne beskjed her hvis du kommer over info ang dette et sted 😃
  7. Noen som har erfaringer med Fjellreven Keb Eco-Shell? Tenker spesielt på om modellen er vanntett.
  8. Hei Vi gikk denne turen for noen år siden: Hardangervidda på langs http://ut.no/tur/2.5613/ Det var vår første ordentlige tur, fin og lettgått tur. Gikk første helga i juli, var veldig vått overalt pga snøsmelting. Sov på hyttene, ikke telt. Krossobanen gikk når det kom folk som skulle ned, ikke noe spesiell tidspunkt (var hvertfall sånn når vi var der, men sjekk for sikkerhetsskyld) Tok så taxi til busstasjonen, og rakk akkurat ikke den ene bussen som gikk den dagen som passet oss best, så måtte vente på busstasjonen noen timer til neste buss som passet oss gikk, og det var en skikkelig "melkerute". Så akkurat ankomsten og avreisen til/ fra Rjukan burde planlegges litt. Helt klart en fin nybegynner tur Se forøvrig denne tråden: http://www.fjellforum.no/topic/32738-hardangervidda-på-langs/page-2#entry302544 Har også gått Middalsbu-Litlos-Hellevassbu-Middalsbu. Gikk da med telt, det var vår første ordentlige telttur, så valgte holde oss i nærheten av hytter, men var ikke innom hyttene. Gikk i midten av juli. Det var en veldig fin tur, noe mer krevende enn Hardangervidda på langs, mer variert terreng, men en flott tur. Endel snø på det høyeste, men det gjorde turen bare enda finere. Kjørte bil, så usikker på hvordan det er med buss dit. Men går sikkert buss til Røldal, videre innover dalen til starten ved Middalsbu vet jeg ikke. God tur hvor enn det blir
  9. Hei En venninne av meg har jaktgolden og som andre har nevnt her så er det så absolutt en brukshund som trenger mye aktivisering i form av hjernetrim og andre aktiviteter, ikke bare tur. Hun driver med agility og noe lydighet. Bare tur hadde nok ikke holdt for å holde han rolig. Han er mer stresset og avhengig av alternativ trening enn min alaska malamute.
  10. Hehe, må flire litt når jeg leser innleggene her.. Vi har alle våre definisjoner på hva som er mange/mye Hadde mine hunder fått flått noen få ganger pr.uke eller tilsammen kanskje 10-20 stk på et år så hadde jeg nok ikke brukt noe flåttmiddel tror jeg. Her i Vestfold er det så mye flått at en holder kanskje telling på dem ut mars, er en heldig ut april. På en tur i skogen eller langs sjøen her så kan jeg på en tur finne titalls kravlende rundt i pelsen. Tar kanskje 10 stk underveis og det samme når turen er ferdig. Og dette er på nesten hver tur/dag Som jeg har nevnt tidligere i denne tråde er det Bravecto som jeg har best erfaring med til nå. Og siden det ikke er til å unngå at hunden får flått så er håpet at evt bivirkningene (som jeg ikke har sett noe til enda, men vet jo ikke på lang sikt) er mildere enn alle plagene borreliose fører med seg.
  11. Det finnes et kart som Telemark Turistforening har over Hardangervidda Sør-Øst, dekker områdene Mogen-Rauhelleren-Lufsjå-Rjukan-Gaustadtoppen. Det er 1:60 000. Vi brukte det fra Rauhelleren til Rjukan når vi gikk denne turen for noen år siden. Tror å huske at vi sjeldent hadde dekning på den turen, flere dager uten. Etter hva jeg husker så er det ikke veldig hyppige bussavganger fra Rjukan, så kanskje sjekke opp det før avreise så du kan planlegge å rekke en litt tidlig på dsgen. Vi rakk akkurat ikke den vi hadde planer om å ta, og måtte da vente en god stud på busstasjonen på Rjukan før neste buss, og den gikk en god omvei. Forøvrig ingen mat/sjokolade/brus automat på Rjukan busstasjon. Noe som gjorde ventetiden vår enda leeeeengre, virket i alle fall sånn God tur, det er en flott og behagelig tur
  12. Ikke smakt dem, men du må gjerne formidle hvordan de smaker når den tid kommer at du skal ha deg et gourmetmåltid
  13. elisabethh

    Trekksele

    Ville valgt seleverkstedet. Hør med dem hva slags sele de anbefaller til ditt bruk, type hund og at den ikke er ferdig utvokst. De har absolutt greie på hva de snakker om imotsetning til endel dyrebutikker. Burde kontakte dem nå før kjøresesongen begynner, for da tror jeg de har mye å gjøre og bestillinger tar litt lengre tid. Jeg er kjempe fornøyd med kløven og nomeselen jeg har derfra.
  14. Jeg synes det er god plass til to stk i Nallo3 GT. Jeg hadde ikke valgt 3 hvis kun var for meg.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.