Gå til innhold
  • Bli medlem

Juster

Aktiv medlem
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Juster

  1. Vurderer å dele kanoen på tre. Dvs én tar duken og de to andre tar skroget. Skal søke litt og se på mulighetene for å leie hest. Vil gjerne klare det selv da Takk for kartet. Tar utgangspunktet i det når jeg plottet inn ruta på GPS-en
  2. Flott turrapport. Takk for gode beskrivelser. Vi tar samme tur neste sommer. Nå gleder jeg meg merker jeg
  3. Takk for svar. Skal kikke litt på linkene. Det er fortsatt en god stund til, men hadde vært greit å begynne å planlegge allerede nå hvordan vi bør ta med oss kanoen. Regner med å parkere bilen på Skinnarbu, for så å ta bussen til Røldal og videre derfra til Valldalen. Blir sikkert litt pes å lempe med seg kanoen oppover til Holmavatn, men det får bare være
  4. Heisann. Vi er tre karer som vurderer å padle nedover Kvennavassdraget sommeren 2014. I utgangspunktet tenker vi å gjøre dette i august da det kommer frem i flere tråder på forumet av enkelte vann fortsatt er islagt til midten av juli. Vi tenker oss å starte i Holmavatn og padle nedover mot Møsvatn i en Ally kano. Er det noen som har erfaring med hvilke tider på året vannstanden er best for padling i kano? Innbiller meg at det kan bli en del bæring dersom vannstanden er lav.
  5. Det ble hevdet her at Suunto Ambit 2 ikke har altimeter. Det stemmer ikke. Har en selv og er sinnsykt fornøyd. Klokka er litt stor, men jeg bruker den til hverdags, trening og turer. Man kan til og med måle pulsen mens man svømmer utendørs, så den er definitivt vanntett. Den tåler en god omgang med juling også, og er etter min mening vesentlig tøffere enn klokkene fra Garmin og Polar. Har hatt flere klokker fra både Polar og Suunto og har alltid vært mest fornøyd med Suunto
  6. Takk. Tenker jeg prøver meg på en damesekk i "tall" utgave, så kanskje den passer meg og
  7. Takk for svar. Har vurdert Altra sterkt, men visste ikke at det gikk å justere skulderreimene i bredden. Det går i alle fall på Kajka. Skal sjekke ut Arcteryx Altra 65 for menn. Vet den finnes i en "short" utgave. Kanskje den kan passe oss begge.
  8. Heisann. Har endelig fått kona bitt av turbasillen og da ønsker hun seg selvfølgelig en egen sekk. For min egen del tenker jeg dette blir en god investering uansett hva hun vil ha. Selv har jeg en 100L Fjällräven Kajka som er med på de fleste turer selv om den er litt stor. Tanken er å kjøpe en sekk som hun kan bruke når vi går tur sammen, men som jeg også kan bruke på litt kortere turer med kun én eller to overnattinger. Derfor er det viktig at rygglengden kan stilles så den passer oss begge. Jeg er 181 cm og kona 164 cm. Har foreløpig sett på følgende modeller: http://www.fjallraven.no/kajka-65 http://www.fjallraven.no/abisko-55 http://www.fjallraven.no/abisko-65 Noen som har erfaringer med disse som unisex-modeller? De finnes også som rene kvinnemodeller, men er usikker på om de vil passe oss begge. Alle råd og anbefalinger mottas med takk
  9. Kom akkurat tilbake fra en ukes tur rundt i området rundt Krækkja / Tuva. Du kan for eksempel parkere bilen ved Fagerheim for så å gå innover mot Krækkjahytta. Alternativt kan du parkere ved Halne og gå innover derfra. Uansett hvilken vei du velger er det mange fine stier. Begge steder kan du ta ruter slik at kan ta litt ulike ruter innover og tilbake til bilen. Det er også mange fine ruter på sørsiden av rv7, men der har jeg ikke vært selv.
  10. Var innom butikken tidligere i dag. Det er stort sett skijakker som er satt ned med 50/60%. På Alpha SV og resten av segmentet er rabatten 20%. Det var i alle fall det jeg fikk beskjed om. Vurderte Alpha SV selv, men venter nok litt til et salg senere på året med mer rabatt. Har ingen hast. Kjøper nok Alpha FL i morgen siden jeg uansett trenger en lett jakke.
  11. Sportsnett har 20-60% på ALT fra Arc'teryx. Så blant annet at de hadde Alpha FL til 1749,-. Tilbudet er fra i dag og ut uka, altså 22-28 juli.
  12. Har tenkt litt på Mogen, men har egentlig veldig lyst til å kjøre tog slik at jeg slipper buss. Derfor kan nok Ustaoset være et godt utgangspunkt. 3-4 mil blir nok litt i barskeste laget ja, men tenkte det mer som en maks-grense. Håper på å ligge på en-to mil om dagen. Tre mil blir absolutt maks det jeg tenker å gå på for å komme meg dit jeg skal.
  13. Jeg kjøpte meg en Kajka 100 i dag. Skal ta den med på en første tur til Nordmarka nå til helgen. Spørs om jeg får fylt den opp ettersom det bare blir én, maks to, overnattinger. Skal uansett skrive noen ord over helgen.
  14. Heisann. Jeg skal gå min første tur på Hardangervidda sammen med lillebror. I utgangspunktet tenkte vi å gå ca en uke, men det er ingen krise om det blirr litt lenger heller. Hovedformålet med turen er ørretfiske med sluk tenkte ørretbombe. Vi tenkte å de fleste overnattingene i medbrakt telt, men kanskje en og annen overnatting på DNT-hytter. Komfort er viktigere enn lav vekt på sekken, så bør nok ikke gå mer enn tre, maks fire mil, per dag. Det skal jo bli tid til litt fiske også. Noen som har forslag til hvor vi burde ha utgangspunkt og legge trassèen? Vi tar tog eller buss, så vi trenger ikke å ende opp på samme sted som vi startet fra.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.