Gå til innhold
  • Bli medlem

Veilederen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Veilederen vant dagen sist 13. juni 2013

Veilederen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

19 Neutral

Om Veilederen

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    http://www.challenge40.no
  • Sted
    Fetsund

Nylige profilbesøk

715 profilvisninger
  1. Langt fra Vestlandet, men i Nordre Øyeren naturreservat er Nordens største innlandsdelta. Fetsund kano- og kajakkutleie finnes der. http://www.padleåra.no
  2. ViktorS - Ja. Byr det på problemer, be dem ringe leverandør og få det avklart. Trond Arvid - Trolig hos en kjøkkenutstyrsbutikk.
  3. Til info: i 1913 oppfant William Stanley jr. ståltermos med vakuum. Angående korker, så kjenner jeg ingen merker som ikke benytter plastikk. Vi importerer og distribuerer Stanley, Camelbak, Lifeventure og Aladdin. Alle disse benytter plastikk. Selv foretrekker jeg varianter av korker man kan vri litt på og helle, uten å ta korken helt ut. Alle merker vi jobber med har BPA-frie plastikkdeler.
  4. Hei Jeg jobber hos importør og distributør av Stanley termoser i Norge og Sverige. Det er fint å se engasjementet for termoser. Det er jo viktig turutstyr som vi forventer skal fungere godt dag etter dag, år etter år, på turene våre. Jeg skal prøve å svare kort på noen av de emnene dere tar opp. Det stemmer at det forekommer produksjonsfeil på Stanley termoser. Disse feilende kan merkes umiddelbart, eller etter en tids bruk. Som regel er det varmegjennomslag som gjør at temperaturen synker svært raskt i termosen. Da kjenner man det raskt på utsiden av termosen etter fylling. Eneste måte å sikre seg mot dette er å forvarme og samtidig kjenne etter på utsiden etter 5 minutter. Men selvsagt kan det oppstå etter hvert også. Mitt inntrykk er at Stanley termoser ikke har flere feil enn andre merker. Svakeste punkt på en termos (som ikke har feil) er ofte korken. Hvis dere skal teste, er det artig å sjekke forskjeller dersom termosen ligger eller står i fryseren. Det stemmer at forholdet mellom volum og overflate er avgjørende for varmekapasitet, selvsagt også om termosen er full eller ikke. Merk at de fleste produsenter benytter romtemperatur ved testing av resttemperatur dersom ikke annet er oppgitt. Det er beklagelig når feil oppstår. Stanley har 25 års garanti. Dersom noen erfarer feil, skal dere oppsøke et utsalgssted og få bytte umiddelbart til ny Stanley termos. Byr det på problemer, kontakter dere [email protected] Det finnes flere gode termos-merker i det norske markedet. Jeg håper Stanley kan være et av disse!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.