Gå til innhold
 • Bli medlem

LilleLaila

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om LilleLaila

Nylige profilbesøk

559 profilvisninger
 1. Takk for dine erfaringer Nå har jeg kjøpt peak performance buksa i softshell, så får vi se etterhvert om jeg blir fornøyd eller ikke. Fant den på tilbud til 1600 ,-.
 2. Hei! Noen som har erfaringer med Peak Performance? Om det er et slitesterkt merke? Har sett på denne buksa: [Hidden Content] Og lurer på om den er verdt prisen. Men liker at det er softshell med flere glidelåser for lufting.
 3. Har du prøvd denne softshellbuksa fra Peak Performance og har du noen erfaringer? [Hidden Content] (nå er det damebukse på linken men fins herreutgave også).
 4. Takk for tips. Skal sjekke ut!
 5. Liker også at den er litt formsydd og ikke så vid eller for lang i beina! Bukser har lett for å bli litt "posete" på meg. Både ser rart ut og det virker tyngre å gå. Kjekt med glidelås langs hele veien! Skal se nærmere på den modellen i butikk Virker kanskje litt videre i buksebeina enn Arcteryx buksene. Fant litt info om den på nettet, men virker som det er en utgående modell. Men skal se etter den i butikk og prøve den hvis de har den.
 6. Hei! Er det noen som har erfaring de vil dele om Arcteryx sine bukser? Har sett på Arcteryx gamma Rock pant til dame: [Hidden Content] og vil høre tips fra andre. Lurer på om buksene puster like godt som produsenten sier? Til vanlig bruker jeg en Norheimbukse og stilongs når jeg er på fjelltur og jakt, men blir klam i den og den er i tynneste laget samt lite elastikk i den. Er på utkikk etter ei bukse til fjellturer vår, høst, vinter og mulighet for å ha stilongs under. Gjerne hempe nederst på buksa for å feste til skosnøring. Den må ha pustende egenskaper
 7. Noen som vet hvor man får kjøpt, eller hva det i det hele tatt heter, sånn plast etui som man setter på tuppen av teleskop fiskestenger når de ikke er i bruk? Har mistet den som følger med stanga, men har så langt ikke funnet nytt deksel hverken i butikk eller nettbutikk. Bare plastrør for å beskytte hele stanga, men trenger bare deksel til tuppen for at ikke teleskopstanga skal gli ut når den ikke er i bruk.
 8. Nå har jeg vært og kjøpt nye sko. Veldig spent på om de fungerer bra og hvor lenge. Er i alle fall lær og ikke bare tekstilmateriale. Jeg har litt mer tro på lær enn kunstig materiale i sko. I butikken kostet de 1500 men fikk de for 989 siden de koster det i nettbutikken. Fikk de ferdig impregnert og medfølgende spray til hjemmebruk. [Hidden Content]
 9. Er det disse du har ? [Hidden Content] Ser ut til at de har en forbedret goretex. Damemodellen ser for såvidt lik ut, men mye høyere pris enn herremodellen. [Hidden Content] Jeg får lese litt mer om de i morgen.
 10. Send gjerne rabattkoden på pm. Vil gjerne prøve sko før jeg evt bestiller. Her i området er det xxl, gmax, sport1 og komplettfritid så jeg får ta meg en runde og se. Crispi mylla ser nokså solide ut, men spørs om jeg finner de i butikk og får prøvd de på. Virker som lærsko er litt ut kanskje? foruten skikkelige fjellstøvler da.
 11. Takk for svar. De fjellstøvlene jeg allerede har fra Crispi, har vært vanntette siden jeg fikk de for 10 år siden. Så jo, lærstøvler kan holde seg så og si tette om de tas vare på. Lær er jo et delvis ventilerende materiale men holder seg tette så fremst man ikke står med de under vann i det uendelige. Tenkte makspris på 1900. Kunne gjerne tenkt meg et par lærsko bare de ikke er så høye i skaftet, men det meste på markedet er jo ulike typer tøysko med gtx.
 12. Hei! Noen som har tips til vanntette, lette tursko som bare når til anklene? Trenger et par sko for å gå dagsturer i lett terreng, men hovedsaken er at jeg holder meg tørr på beina. Er litt skeptisk til goretex, og de fleste jeg prater med sier skoen varer 1 sesong og så må de kjøpe nye. Jeg ser etter sko som kan vare noen år. Ser etter en skomodell noe ala Alfa Knaus (se bilde).
 13. Hei! Det endte med Bergans Glittertind 70 L i str Small. Ikke prøvd den på overnattingstur enda, men brukt den på dagstur med litt oppakning og på reise (ca 9 kg) og liker den godt. En del justeringer og mulighet for å feste utstyr. Særlig bra at det er et slags lufterom mellom ryggen og sekken sånn at den ikke ligge helt klistret inntil Det er en unisex sekk men funker bra likevel til lave folk. Her er den: [Hidden Content]
 14. Nå har jeg vært på xxl en tur. Prøvde trollhetta 75l, den satt ok på ryggen men topplokket ble veldig i veien for hodet og kunne ikke bøye hodet noe særlig bakover. Litt rart det var sånn, men muligens fordi sekken måtte så høyt opp på ryggen for å ikke henge langt ned på ryggen... Men likte at det var en ekstra dagstursekk utenpå. Fikk anbefalt Helsport 65l str small. Den satt bra på ryggen. Men ser på nettet at den kanskje ikke er så anbefalt for overnattingsturer egentlig fordi det blir litt for tungt. Spurte om de hadde Glittertind 70l i str small men det hadde de ikke.
 15. Takk for tips! Skal se på forslagene deres. Skal til oslo om en stund så kanskje jeg rekker dra innom sportshuset! Men ser de på nettet er litt dyre. Hva tror dere om disse: Trollhetta 75l [Hidden Content] Glittertind 55l (men blir vel litt lite plass?) [Hidden Content] Raudfjellet 60l [Hidden Content] Den siste var jo ganske billig i forhold til de andre to, men står ikke noe om det er dame/herre eller hvilken høyde.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.