Gå til innhold
  • Bli medlem

Skogstroll

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Skogstroll

  1. Jeg heller ser ikke helt fordelene med superlight versjonen. Som du sier, virker spinkelt og enkelt. Sier seg jo selv når man skal droppe vekt at man tar vekk noe positivt. Står nå mellom Fjellheim 2 camp eller 3 camp. Det er jo greit med plass til to personer i 2 camp teltet på kortere turer? 130 bredde og et fortelt man kan ha to sekker. Sparer noen hundre gram samt at teltet er litt mindre i pakke volum. Hva ville dere erfarne kjøpt til mitt formål?
  2. Jeg har sett på superlig'n, men kastet vekk tanken når jeg så en youtube video hvor hele teltet kneler i 60km/t vind. Har noen fått prøvd dette teltet? Og hvordan er luftingen? Ser det er endel mindre luftemuligheter enn det originale fjellheim 3camp teltet. Tenner litt på teltet, men er noe usikker på å bruke over 6000 på et telt som veldig få snakker varmt om :/ Jeg ser du har ringstind Bjarne. Får man plass til to personer eller blir det veldig trangt og tullete i et så lite telt?
  3. Hei dere, Da har jeg endelig fått plantet beinene tilbake på jorden og fått med tid til overs etter fire hektiske jobbår. Det betyr innkjøp av nytt telt og etter en en lang runde på nettet står det nå mellom to telt typer. Fjellheim 2/3 camp og Rondane light 2. Jeg er på jakt etter et lett, men romsligt telt som er hakket større enn ringstind. Bruken er meg alene hovedsakelig, men jeg har en følelse av at dama til tider vil ønske seg ut i skogen og det er her "plassen" og komforen kommer inn. Hva bør jeg velge? Jeg har heletiden falt mot fjellheim 3, men hvis dama ikke blir med er det "hakket for stort og tungt" i mine øyne. Klarer jeg meg med rondane light 2 som er betydelig lettere, men muligens veldig mye mindre? Takhøyden er jo veldig lav.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.