Gå til innhold
  • Bli medlem

fjellgeita ved sfjorden

Passivt medlem
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av fjellgeita ved sfjorden

  1. Tenker Jotunheimen i veke 31. Nokre tips til kvar da er ok å sette telt, tenker base nær bil i utgangspunktet, pakker nok med gapahuken også til eventuelle overnattingsturer oppi. Lyst til å ta kidsa med på Galdhøpiggen... Fleire forslag til turer? Kidsa er 11 og 8 år. Fjellgeiter..
  2. Steike, alt kom jo detaljert opp her fra jeg bor til Haukeliseter. 😁 Perfekt 👌
  3. Wow, endelig noen som fant ut av det når jeg ikke ble klok på rutene i går kveld. 🤩 Da er det håp om en høsttur på denne frøkna. 😁 Tusen takk!!!
  4. Hmmm.....må nok finne meg en lokal buss inn til Odda, for så å hoppe på haukeliexpressen nedi der en plass. 😏☺️
  5. Usikker på om dette blir lagt inn under rett emne nå. Men...... Jeg lurer på hvordan det er å komme seg fra Bergen til Haukeliseter med kollektivtransport. Skal til å prøve noe nytt, reise til fjells på egenhånd, men ble visst uten bil da "jeg pakket sekken", så må satse på det kollektive. 😜😁
  6. Er lenge til ennå.... Mye kan endres til den tid. Mulig det er bedre med sommeren med oss og. 😉 Den som venter får se. 😄
  7. Så kjekt med respons da. 😀 Om det er enda eller fra øst tenker eg Skjåk området som en fin plass, å det skal være en plass hvor det er mer stabilt med lite nedbør. Bare tanker ingen faste planer.... Grotli.... Barna våre er 7 og 10 år. Vært med i fjella siden før beina bar de. Er ennå ikke falt av lasset, men vi trenger mer å strekke oss etter. Målet i år er flere overnattinger i telt, fiskestang og bålkos. Å få pappen mer interessert. 😉 Fikk han med på tur i fjor sommer da, han og eg var å testa i indre Sogn, gikk fuglesteget kun for dagsturen sin del. Anbefales forresten. I år skal vi ha ungene med opp dit, overnatte på huset der oppe.
  8. Lurer på om det er flere som lurer på om det er tenkt på noen Barnetreff fra FF til våren? Vi bor langt vest, men kan strekke oss inn Sognefjorden. Kanskje vi er en gjeng sogninger her inne som kan samles f.eks?
  9. Hei og hopp! Før 2 posteren i går gjekk det opp for oss vaksne i huset at kidsa driver jaggu å veks enno. Har eldstepoden som må ha seg ny fjellbukse. Nokre sjelar her inne som har erfaring med Dovrefjell sin active bukse til ungane? Stod null info ang lengde på beina o.l på nettbutikken, guten bruker str 10 i vanlege kle, str 12 kan fort bli heftig stort om dei er store i str. Erfaring korleis desse er i str?
  10. Er til bruk når vi er på stølen og ved teltovernattinger..
  11. Nokon som har ein slik ein? Gode/dårlege erfaringer? Å så luret eg på kva gass eg eventuelt bør kjøpe til denne.. Blir nok brukt både vinter og sommer.. Veit det er forskjellige typer gass for årstida, men eg lurer på kva merke eg må ha på gassen til denne.
  12. Og no kjem nok Besseggen som forslag. Men no har det seg sånn at uansett kva eg har prøvd av rappelering, zip-line og klatring i fjellet, og eg ser jo at eg lever enno, så sitter høgdeskrekken på lur og skal sabotere det er vil gjere. Om du ikkje kan bekrefte at Besseggen er BREI på eggen, og det ikkje er omtrent stup utfor når du går opp eller ned, så skal vi IKKJE gå Besseggen. Sjølv om eg har sinnsjukt lyst... Men er jo heilt sikkert andre flotte turar i området, kan du anbefale??? Har hørt at det er en topp til som er minst like fin som Bessi, men eg veit ikkje namnet? Gjere du? Eg er ei fjellgeit og bukken er vel ikkje så langt bak han heller for å vere verdi bukketittelen. Skal på tur utan ungane snart, og har då tenkt oss til Beitostølen. Ha base på campingen der.
  13. Tenkte om ei god veke. Skal ha med bæremeis til minsten, så han kan ta pause når han sjølv vil. Reiser med campingvogn, så må bli dagsturar. Nokon som har nokre gode tips til flott utgangspunkt til flotte turar på vidda?
  14. har sett på det helsport gimle, og et fra bergans. (husker ikkje navnet i farten. Men er no til 4 stk. Er "tunneltelt" i alle fall. Pris har eg ikkje sett på veldig på enno. Vil sjå kva som er på markedet først. Men telta deke bruker, korleis er vannsøyla på dei? Og er dei tette om deke ikkje herjar med duken når det regnar ute? Er ikkje biltelt vi vil ha, blir nok ho mor som må bære det med seg, siden han far tar meisen.
  15. Vi vil ha et telt som er plass til alle 4 i et soverom, men gjerne ha to soverom så mamma og pappa kan ha et oppholdsrom på kvelden før leggetid, så vi kan rømme vekk frå eventuell mygg. Skal vi gå på stølen her, så er det BRATT, så teltet må helst ikkje vere så altfor tungt. Ser at vannsøyla ligger på 3000mm. Er dette bra på et telt? Vi føler at det kanskje er lavt??? Både vi store og ungane er godt vandte med å gå i fjellet, men i sommar blir det debutt på ungane på å telte på turane og. Kom med råd og tips ang telt. Og gjerne tips om gode soveposer til ungane.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.