Gå til innhold
  • Bli medlem

Ronny Bakken Håskjold

Aktiv medlem
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ronny Bakken Håskjold

  1. draumur er relansert i v2,0 der tarpen er større, har ikke hatt problemer med vann som kommer inn ridgelinen, fotposen er større på den nye og underlaget ligger under den, heller ingen problemer der selv om sist tur jeg var ute med den brukte jeg en dårlig sovepose og det kraup ned på minus grader

    • Liker 2
  2. Nope du har ikke lov til og jakte med pil og bue på noen ting i norge pr.dags dato. ser ut som det er liten sjanse for att det blir muligheter i fremmtiden også. Forslaget på buejakt er stemt ned flere ganger i d siste p.g.a de mener det er innføring av ett "nytt" våpen, og mange er redde for mere skade skyting-.

  3. har selv en verson som ligner marker f12 bindingen. de er stabile og gode og svinge med kanskje litt tyngre enn andre rando bindinger men det får så være for min del. Har støvler som ligner på slalom sko men de er lettere og har gå funksjon synes de er ett bra alternativ da de letteste er bygd for gram jegerne som på død og liv ska komme opp fjellsiden så fort som mulig. Men det beste tipset jeg kan komme med er og sette deg ned på butikken og prøve forskjellige sko og finne den som passer best på foten og velge binding ut i fra hvilken sko du finner ut att passer best. viss du kjøper nå i disse tider skal det også være gode muligheter for ett greit tilbud også.

    • Liker 1
  4. Hei er sikkert ikke alle som er enige der men jeg har selv klatret med folk som har 10 år gamle tau der jeg ikke fant noe galt med de på gjennomgangen. føler meg trygg på gammelt utstyr så lenge jeg vet hvordan det er lagret og brukt. Ser jeg eller kjenner noen skader på utstyret blir det skiftet med en gang. Skal jeg gå etter tabellen på tauene til mammut må jeg skifte tau ca 2 ganer pr år. stemmer ikke helt etter mine erfaringer. det har vell en del med og få selge mere slike annbefalinger kommer. Spm er egentli om du vet att utstyret ditt er bra nokk til att du kan klatre på det.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.