Gå til innhold
 • Bli medlem

Ronny Bakken Håskjold

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ronny Bakken Håskjold

Nylige profilbesøk

454 profilvisninger
 1. draumur er relansert i v2,0 der tarpen er større, har ikke hatt problemer med vann som kommer inn ridgelinen, fotposen er større på den nye og underlaget ligger under den, heller ingen problemer der selv om sist tur jeg var ute med den brukte jeg en dårlig sovepose og det kraup ned på minus grader
 2. Gå for draumur har den selv og er 190 ligger kjempegodt i den
 3. Det bli vell nånn blanke vara med litt for mange % på flaska. Godt og ha i kaffekoppen om kvelden
 4. Har brukt bamse underlag og exped downmat i hennessey køyene, synes det var best og ligge med bamseunderlaget da den ikke bygger så mye i høyden. Var bare og legge underlaget samme veien som en selv vil ligge og der lå jeg godt hele natta.
 5. bare tull disse låseringene, bruk en karabinkrok i hver treehugger og knut køya opp med dobbelhalvstikk. Da blir den kjempeenkel og justere og kjempeenkel og løsne for og ta den ned. P.s halvstikken glipper ikke.
 6. Da ble 2 stk amok draumur v.2,0 forthåndsbestilt, da er det bare å smøre på seg tolmodighet
 7. [Hidden Content] Ikke den letteste posen men passer bra til oss med litt størrelse, og den har en grei pris.
 8. Hennesy hengekøye. har prøvd den ett par ganger nå og angrer ikke
 9. Nope du har ikke lov til og jakte med pil og bue på noen ting i norge pr.dags dato. ser ut som det er liten sjanse for att det blir muligheter i fremmtiden også. Forslaget på buejakt er stemt ned flere ganger i d siste p.g.a de mener det er innføring av ett "nytt" våpen, og mange er redde for mere skade skyting-.
 10. [Hidden Content] dette er meget gode padlevester allesammen
 11. har selv en verson som ligner marker f12 bindingen. de er stabile og gode og svinge med kanskje litt tyngre enn andre rando bindinger men det får så være for min del. Har støvler som ligner på slalom sko men de er lettere og har gå funksjon synes de er ett bra alternativ da de letteste er bygd for gram jegerne som på død og liv ska komme opp fjellsiden så fort som mulig. Men det beste tipset jeg kan komme med er og sette deg ned på butikken og prøve forskjellige sko og finne den som passer best på foten og velge binding ut i fra hvilken sko du finner ut att passer best. viss du kjøper nå i dis
 12. [Hidden Content] Sjekk denne siden du norsk produsert pose der du får extrem posen til ca 2000,- hvis du ringer inn til de skreddersyr de posen for deg. Koster ingen ting når du skal "ta" av litt av stoffet i posen for og få den kortere. Jeg og 3 andre som jeg kjenner har denne posen og ingen har frøset enda og da er min prøvd i -40 grader.
 13. Hunden tåler jo litt men de kan fryse de å da det ikke er en polar hund. ville kjøpt jerve heit med foring til hunden da er du no på den sikre siden.
 14. Edelrid har noen fine hansker som ikke er så tykke men de er slitesterke. men tror du må bestille de fra tyskland. [Hidden Content] Har disse selv men bruker de kun til sikring. men de er gode og relativt følsomme
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.