Gå til innhold
  • Bli medlem

torfje

Aktiv medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av torfje

  1. torfje

    Høydesyke

    Jeg Besteg Mount Fuji på 3777 moh over havet på fredag. Merket ikke noe høydesyke på toppen eller på vei opp. Når eg kom ned merket eg symptomer til høydesyke, mest tung pust, noe smått hodepine. Tung pust avtok dagen etter men kjenner det fortsatt. Sov en natt på 850 moh før en begynte turen dagen etter på 2300 moh før en steg rolig opp ca 7 timer fra 2300 til omkring 3200 kor en slappet av på kvelden før eg på ved midnatt gikk de siste høydemeterene rolig. Drakk mye vatn og hadde med meg mat. Hva tenker dere? Er dette farlig? Har ikke merket noe til de mer alarmerende symptomene som svimmelhet, kvalme og dårlig matlyst. Tenker uansett å oppsøke lege når eg kommer hjem men burde eg oppsøke lege her i Japan?
  2. I helga har eg vært på værlandet og besteget Alden.
  3. Hei Vi prøvde oss på Galdhøpiggen men snudde pga sterk vidn og tåke. Var også mye snø som gjorde vi gikk gjennom. Glittertid prøvde vi oss ikke på siden vi verken hadde ski eller fikk leid truger. Men vi fikk en fin tur over Besseggen på første dagen båten gikk (Y)
  4. Ja vi brukte ca 8 timer, så en del lengre tid ja
  5. Gikk Besseggen på lørdag. Det var en del snø men heldigvis en del store plasser der snøen var borte du kunne gå, noen plasser gikk du godt igjennom. Nesten ikke snø opp på selve toppen, mens etter toppen måtte du gå et godt stykke i snø. Gikk med fjellsko og det gikk greit, ble litt våt. Hadde ei i turfølget som gikk i tynne Nike sko og hu fullførte
  6. OK takk tenkte å ta begge turene fra Spiterstulen men kanskje lurt å velge Glitterheim som start til Glittertind da.
  7. Hei Skal en tur til Jotunheimen i juni for å ta et par fjellturer. Er jo en del snø i området og lurer dermed på om det er en mulighet for å bestige Glittertind og Galdhøpiggen med fottøy evt truger nå i juni?
  8. I går blei det tur til Brosviksåta i Gulen kommune. Flott utsikt mot Alden på bildet her.
  9. Ja det hører vel litt høststemning når du ser slike bilder, men faktisk så tok jeg bildet i midten av april på selvutløseren på iphone Vakkert på Sotra utenfor Bergen
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.