Gå til innhold

rigotta

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  108
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

rigotta vant dagen sist Juli 7

rigotta hadde mest likt innhold!

Om rigotta

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trolla

Nylige profilbesøk

1 322 profilvisninger
 1. Er det noen mindre sjanse for å treffe moskus langs Snøheimveien enn stien fra Kongsvoll til Reinheim?
 2. Fra DNT: "Korteste vei til Innerdalshytta er fra parkeringen på Nedal i Viromdalen. Følg gårdsvei hele veien inn til hytta, det er ca 1,5 timer gangtid inn til hytta og 1 time fra hytta til Nedal." Du kan også nå Langvatnet fra Storlidalen. Sykkel opp til Tovatna og følg stien innover til vatnet....
 3. Bruk kartet på ut.no feks. Det er ikke mulig å kjøre helt opp til hyttene. Er anlagt parkeringsplass ca 4 km ned i dalen, ved Nedal. Kjør så langt inn i dalen du kommer. Veien ender opp i en parkeringsplass. Koster sikkert noen kr å bruke parkeringsplassen, men regner med de tar Vipps el. Greit med sykkel innover. https://ut.no/hytte/10940/innerdalshytta
 4. Fin teltplass ved vestenden av Langvantnet om ikke vannstanden er for høy. Da har dere mulighet for en flott topptur til Kringlehøa også, ev Rendalskammen og Slanglifjellet. Artig oppstigning fra dalen opp til Langvatnet. Print kart selv på Norgeskart.no
 5. Generelt mye folk i Innerdalen, ihvertfall med været som er meldt nå. Innerdalen er også en del av SignaTur ruta DNT framsnakker. Du blir nok ikke alene. Trekker du litt vekk fra DNT nettverket skal du ikke gå så langt før du er nesten alene..... Vet ikke så mye om sau, men ser / hører alltid sau når jeg er i Trollheimen.
 6. Vest-Øst, Opp brafallet ved Kangarlussuaq, og ned ved Isotorq. Det må bli flere langturer etter dette....
 7. Problemet med Polar M430 er minnekapasiteten. Den har 8MB som holder til ca 60 timer med GPS i sparemodus og pulsmåling. Polar kan heller ikke synce mot tlf uten nett. Til daglig og på normale turer bruker jeg også M430 og er fornøyd med det, selv om det er litt forskjell på det sporet og data som lagres ift Garmin GPS. Til daglig og ukesturer fungerer M430, men ikke på langtur, derfor ser jeg etter en annen løsning.
 8. Jeg blir uten netttilgang i ca 30 dager, så er avhengig av at enheten kan overføre data til tlf uten at den har nettilgang. Dette fungerer ikke på Polar sine enheter. Usikker på hvordan dette fungerer med Garmin, ev om det er minne nok på en Fenix 5? Noen som har prøvd dette?
 9. Er det noen som kan si noe om lagringskapasiteten på Garmin Fenix? Har lest inntil 16GB et sted. Det skulle vel være mer enn nok til å lagre spor og ev puls i 30 dager? Vurderte lenge polar og synce med mobiltlf, men i følge polar overføres ikke data fra klokke til mobil. Data lastes opp på nett så uten nettilgang vil det ikke fungere.
 10. Regner med det er ruta om Stjørdal, Kvitfjellshytta, Prestøyhytta, Schutzhytta, Ramsjøhytta, Storerikvollen, Nedalshytta og inn til grensa dere skal gå? Om dere går med telt kan dere jo selv bestemme lengden på etappene, men det er en del som bruker Hembre går for å dele opp den lengste etappen, og det er en del som ikke gidder asfalt og tar taxi opp til Hembre gård. Her kommer dere til å få nok av Trøndersk blautmyr. Spesielt inn mot Kvitfjellhytta, og mellom Storerikvollen og Nedalshytta. Det er lagt ned en del klopper. Terrenget er relativt flatt, og for det meste over skoggrensa, ihvertfall etter Kvitfjellhytta. Noe spredt bjørkeskog og litt furuskog rundt Schultzhytta Gode vanntette sko tenker jeg er greit å ha! Anbefaler avstikker til Skarvan og Fongen når dere først er i området.
 11. Inreach hadde jeg egentlig avskrevet, da jeg bruker spot, og dels pga pris. Mulig jeg må revurdere den. Noen som har erfaring med noen av Polar klokkene med innebygd GPS. Kunne det hvert noe? Mulig batteritiden er noe kortere, men er mest usikker på minnekapasiteten. Min ønskedings hadde hvert på størrelse med en liten PC mus, 1-2 uker batteritid, stort interntminne, lite display for å vise pos. Hvordan er det å bruke oppladbare batteri i etrex? Kan disse lades gjennom kabelen til GPS? Kan spare noen sett med batterier ila en måned.
 12. Kunne hvert en mulighet, men ser etter noe enklere, samt at prisen er for høy pr nå. Er usikker på om dingsen jeg ser etter finnes....
 13. Hei Jeg er på utkikk etter en mini gps , sporlogger el. Enheten skal kun brukes for å logge spor på en lengre skitur. Egenskaper jeg ser etter: Lang batteritid Stort nok minne så spor for ca 30 dager kan lagres internt. Kart er ikke nødvendig Enkelt display for visning av koordinater hadde hvert greit En eller annen indikasjon på at dingsen fungerer Liten Utbyttbare batteri eller oppladbart internt batteri? Ska ha med solcellepanel og batteribank. Mulighet for nedlasting av sporlogg, som bør være lagret som .gpx el. Har tenk på en Garmin eTrex, men skulle gjerne funnet noe som er enda mindre, og bruker ennå mindre strøm Noen forslag?
 14. HAr kun prøvd fjellpulken og taudrag. Liker taudrag best. Gir deg mer bevegelsesfrihet enn et stivt drag. Slipper å kople deg utav draget når du skal hente ting i pulken. Lag taudraget lenger enn hva du ville gjort om du gikk på ski. Da slipper du at pulken tar deg igjen og angriper deg bakfra. Om du lager en kort hanefot fra pulken, og fester den i tauet så vill pulken kjøre over dette når tauet blir slakt. Dette vil bremse pulken, slik at den ikke tar deg igjen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.