Gå til innhold

rigotta

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  133
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

rigotta vant dagen sist 7. juli 2019

rigotta hadde mest likt innhold!

Om rigotta

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trolla

Nylige profilbesøk

1 723 profilvisninger
 1. Opp Bukkhåmmårn i Holtålen. Går nok noen uker før det blir barmarksturer i området. Dekker ganske store områder med litt hjelp fra vinden. Nesten 80 km på en fin dag fra Stuggudal til Selbu.
 2. Trollheimen lørdag /søndag. Masse snø og fine forhold for enkle skiturer i rasufarlig terreng
 3. Hører gjerne fra deg etter turen. Planlegger Majavatn -Susendal / Hattfjelldal
 4. Vi gikk skutersporet over deler av Namsvatnet. Fint å gå der, men litt løsere snø utenom. De andre vatna vi gikk på, bla Jengelvatnet bar oss ihvertfall. Holdt oss unna utos. På Rekarvatnet var det litt overvann under snøen. Noe åpne elverstrekninger som det kan være greit å følge litt med på. En del skavler i området som var en liten utfordring når sikten var dårlig og lyset flatt. Vi holdt på å gå oss utfor et par ganger. Hvordan er ruta deres? Fjellstyret i Røyrvik var meget behjelpelig med førerapporter før vi reiste opp.
 5. Kan melde om meget gode skiforhold i sørlige deler av Børgefjell. Vi gikk fra Namsvatnet til Majavatn siste helg (5. mars -9.mars). Masse snø i fjellet. Snøen er hardpakket av vind og med 5-6 cm nysnø på toppen. En del skavler på toppen i lesidene (Ø). Holdt oss unna rasterreng og utløpssoner. Turen gav mersmak og planen for Majavatn-Susendalen er igangsatt.
 6. Om det er slark mellom selve brennerhodet og koppen med beina er det trolig en mutter under.
 7. Sjekk siste episode av podascten Uteliv med Randulf Valle. De er inne på temaet
 8. Er det noen som har en oppdatert føremelding for Børgefjellområdet mellom Namsvatnet og Majavatn? Mye nysnø? Farbart med ski og pulk?
 9. Er det noen som trenger en reservepumpe og slange av gammel type til Nova? Koplingen på pumpen mot slangen mangler en kule.... Gis bort mot dekking av ev porto.
 10. Skal du gå over to dager kan et annet startpunkt være Grøvudalen og overnatting på Grøvudalshytta. Grøvudalen er verdt et besøk. Vi brukte ca 9-10 timer tur / retur Storskrymten fra Grøvudalshytta. Bakdelen med Grøvudalen er at du er avhengig av bil for å komme deg inn til parkeringsplassen på Røymoen. Kjør til Oppdal, følg rv70 til Gjøra, ta til venstre opp mot Grøvudalen. Fra Grøvudalen følger du dalen sørover så langt du kommer og opp det Storgrøvudalsbotnen. Her bør en kanskje tenke på skredfaren.... Tror ikke jeg hadde gått med rando, lang tur. Teltur på vinter = Pulk, ihvertfall for meg. Da kan du ev ta med rando på pulken, og gå med fjellski. Går du fra Kongsvoll er Reinheim og Åmotdalshytta mulig å overnatte på
 11. rigotta

  Ansiktsmaske

  Bruker dere goggelsen utenpå ansiktsmasken, så det ikke blir noen glipe? Ser nå at jeg kunne tenke meg en maske som en fester med borrelås på en balaklava, og som en ikke trenger å feste bak nakken. En balaklava med borrelås på sidene, der en bare kan feste en ansiktsmaske. Enkel å ta av når en skal spise / drikke osv......
 12. rigotta

  Ansiktsmaske

  Hvordan fungerer ColdAvenger Pro sammen med Goggles?
 13. rigotta

  Ansiktsmaske

  Jeg sliter med å finne en god kombinasjon av dekkende maske til ansiktet sammen ved bruka av goggles. Enten blir det glippe mellom googles og maske, eller så blir det så tett at gogglesene dugger og fryser til. Har brukt forsvarets balaklava sammen med goggles og en neoprenmaske fra Scott. Har klipt av halsen på masken så den ikke blir så trang og enklere å ta på. Fungerer ok, men det blir en glippe mellom maske og goggles. Har også et par goggles der jeg har limt på neoprene under slik at dekker kinn og nesten ned til haken. Fungerer ok, men noe upraktisk når en skal drikke / spise og om en ønsker å parkere gogglesene oppe på hjelmen. Så har jeg hørt flere snakke om Siknnarmomaska. Flere som har hørt om denne, om den selges, ev om det finnes noen gode bilder? Er visstnok laget av svensken Ola Skinnarmo. Jeg bruker ansiktsmaske på fjellet når været tilsier det, og når jeg kiter. Noen som har gode forslag på kombinasjoner goggles ansiktsmasker som fungerer? Gjerne noe som er enklet å ta av / på uten å måtte fjerne andre plagg. Scott maske: https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Scott-Face-Heather-Facemask/SubProducts/Scott-Face-Heather-Facemask-0005&Currency=NOK&Locale=no_NO&utm_source=Kelkoo.no&utm_medium=productlistings&utm_campaign=Kelkoo_NO&utm_term=Scott Face Heater Facemask Svart XS&iccm=KEL_NO
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.