Gå til innhold

rigotta

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  117
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

rigotta vant dagen sist Juli 7 2019

rigotta hadde mest likt innhold!

Om rigotta

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trolla

Nylige profilbesøk

1 506 profilvisninger
 1. Her kom det mange tips jeg skulle lest tidligere. Klarte å klippe den ene o-ringen ved å bruke han-koplingen ved montering, så må skaffe en ny. Samtidig spratt selvfølgelig en av kulen ut og bort.... Nok et argument for å bytte slange og pumpe.......
 2. Virker som det er en grunn for at de har byttet design. Går for å bytte pumpe / slange istedet for å reparere.
 3. Ja dette så kjent ut. Skal se om det går å bytte slangen på min gamle, ser fjellsport selger pumpen.....
 4. Ja det har jeg også opplevd. Drivstoff strømmer ut når slangen fjernes og det er trykk på flasken. Fikk demontert koplingen, uten at jeg kan se noen defekter på pakningene. Er det noen mulighet til å bytte denne koplingen? Den nye med ventil ved koplingne ser ikke ut til å passe slangen. Kanskje det er en mulighet å bytte hele pumpen og slangen?
 5. Jeg bruker en lang skipose og legger teltet i den. Med lang glidelås er det enkelt å pakke ned og ta ut teltet i vind. Fungerer greit.
 6. Har en Optimus Nova kjøpt i 2005 som lekker bensin når slangen koples fra og når slangen er frakoplet. Dvs at hurtigkoplingen lekker når slangen ikke er koplet til. Ser på de nyere modellene at de leveres med en ventil mellom hurtigkoplingen og pumpen. Flere som har opplevd dette? Har ikke demontert hurtigkoplingen. Når slangen er fjernet fra pumpen forblir hurtigkoplingen i bakre stilling (som på bildet), er det normalt? Andre slike hurtigkoplinger pleier å gå frem igjen når slangen er fjernet..
 7. Godt forslag. Taxi for buss langs F773 / F7022 gir oss mer tid i fjellet. Er det parkeringen ved Ruet / Namsvatnet du refererer til? Brøytes veien fra Røyrvik og Nordover til Namsvatet? Kjenner du til om det typisk gås spor i dette området eller om det er noe skiktraffik i området og nordover?
 8. Skitur i Børgefjell, ca februar-mars. Torsdag til søndag. Pulk og telt. Har aldri gått i Børgefjell, men ønsker en tur nå i vinter. Planen har hvert å ta toget til Majavatn og gå østover, sør og vest igjen til Namsskogan, for å ta toget hjem. Turen er på ca 6 mil. Noen som er kjent i området og kan gi noen anbefalinger mtp rutevalg, steder å unngå, osv? Eller om det er andre ruter med muligheter til å ta tog til start og slutt punkt i Børgefjell / Skjækerfjella.
 9. Campsko: Forsvarets fotposer med ullkartanker.
 10. Er det noen mindre sjanse for å treffe moskus langs Snøheimveien enn stien fra Kongsvoll til Reinheim?
 11. Fra DNT: "Korteste vei til Innerdalshytta er fra parkeringen på Nedal i Viromdalen. Følg gårdsvei hele veien inn til hytta, det er ca 1,5 timer gangtid inn til hytta og 1 time fra hytta til Nedal." Du kan også nå Langvatnet fra Storlidalen. Sykkel opp til Tovatna og følg stien innover til vatnet....
 12. Bruk kartet på ut.no feks. Det er ikke mulig å kjøre helt opp til hyttene. Er anlagt parkeringsplass ca 4 km ned i dalen, ved Nedal. Kjør så langt inn i dalen du kommer. Veien ender opp i en parkeringsplass. Koster sikkert noen kr å bruke parkeringsplassen, men regner med de tar Vipps el. Greit med sykkel innover. https://ut.no/hytte/10940/innerdalshytta
 13. Fin teltplass ved vestenden av Langvantnet om ikke vannstanden er for høy. Da har dere mulighet for en flott topptur til Kringlehøa også, ev Rendalskammen og Slanglifjellet. Artig oppstigning fra dalen opp til Langvatnet. Print kart selv på Norgeskart.no
 14. Generelt mye folk i Innerdalen, ihvertfall med været som er meldt nå. Innerdalen er også en del av SignaTur ruta DNT framsnakker. Du blir nok ikke alene. Trekker du litt vekk fra DNT nettverket skal du ikke gå så langt før du er nesten alene..... Vet ikke så mye om sau, men ser / hører alltid sau når jeg er i Trollheimen.
 15. Vest-Øst, Opp brafallet ved Kangarlussuaq, og ned ved Isotorq. Det må bli flere langturer etter dette....
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.