Gå til innhold
  • Bli medlem

kdyrud

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om kdyrud

  • Bursdag 20. juli 1988

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Sted
    Hadeland
  1. Teiping med tensoplast om dobbelt lag med tynne sokker er mitt beste tips mot gnagsår. Testet og funnet i orden ved gjentatte anledninger. http://nrof.no/images/Marketing/2-Milit%C3%A6r%20idrett/Nijmegen/Plastreteknikk.pdf
  2. Rondane i oktober kan være både hummer og kanari.. Det kan være knallbra, men ikke bli for skuffet om du må ty til en plan B. For å illustrer dette legger jeg ved to bilder fra egne turer, med 1 år og 1 uke mellomrom. 19.09.09 var det full sommer i shorts og t-skjorte, mens 25.09.10 hadde vinteren overtatt. Veldig fint begge deler, men det er hardt å vasse i snø til livet. Uansett forhold, god tur!
  3. Hei! Vi har sett på telt en stund, men ikke klart å betemme oss, så vi kjøpte Bergans beitostølen som en mellomløsning inntil videre. Skal i bruk først om et par uker, men har satt det opp en gang i hagen. Ble positivt overrasket over størrelsen, tror det blir perfekt plass til oss to, men noen vil kanskje syns det er lavt under taket. Desverre betår ytterdøra kun av en rett glidelås som følger midtstanga, så døra er er litt smal i toppen, men til gjengjeld går glidelåsen opp til midten av taket og har god høyde. Ytterdøra har ikke myggnetting. Innerdøra har myggnetting, men mangler glidelås langs bunnen (glidelåsen følger toppbua på innerteltet), og må åpnes helt hver gang. Innerteltet har 2 små lommer og 3 fester for tørkesnor. Koppene til å sette stengene nedi har smarte løsninger som gjør det lett å sette opp alene. Ikke forvent deg mer enn det som står spesifisert, det er et telt til 999. Dersom du ikke er kresen på takhøyde får du mange lettere telt til 2-3000, men førsteinntrykket mitt er at dette teltet er et godt starttelt til en meget billig penge.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.