Gå til innhold

chrishau

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Etter å ha gjennomført turen så er jeg veldig enig med Fredrik. Er best å booke et byrå direkte fra Arusha da men slipper fordyrende mellomledd. Har forsåvidt skrevet en god del om dette på http://www.stellapoint.com/nb som fortiden ikke er helt oppegående
 2. chrishau

  Fjellski

  Men passer nansen i ett vanlig skispor?
 3. chrishau

  Fjellski

  Har lest at noen her mente at nansen skiene ble for brede for å gå i oppkjørte løyper, er det noen som har erfaringe med dette? Pratet med noen på en sportsbutikk som sa at det gikk fint men er litt usikker. Står mellom rago og nansen, begge med bc bindinger, og klarer ikke helt å velge!
 4. chrishau

  Fjellski - Åsnes rago?

  Det var bra billig ja! Men sto ikke noe om det inkluderte fellesystemet som det ihvertfall er inkludert på sportsnett og oslo sportslager.
 5. chrishau

  Fjellski - Åsnes rago?

  Takker for tipset, satser på at det er mulig å gå i vanlige løyper med de jeg da. Blir nok åsnes rago ser det ut som, kortfellsystemet har fått mye ros!
 6. Har lest igjennom flesteparten av fjellskitrådene men får ikke helt svar på det jeg lurer på. Er litt kravstor og har lyst på alt i en pakke og lurer da på om det er mulig! Har lyst på fjellski nå som jeg kan ha muligheten til å gå små toppturer med. Nedover er det ikke så farlig med så er ikke interessert i plastsko og telemarkløsninger men tenker kanskje mer i retningen av Rago. Det jeg da lurer på er om disse er håpløse å gå med i vanlige oppkjørte løyper? Er de for breie? Kommen nok til å gå ca 50/50 i løsnø og i oppkjørte løyper og lurer da på om rago er brukelig til begge delene. Er det eventuelt noen andre ski jeg kan se på eller vil en bedre løsning være å kjøpe turski og fjellski. Er student skjønner dere så har ikke råd til hva som helst Hvor mye pleier en pakke med åsnes rago å ligge på? Fant de til 4450 på oslo sportslager, pleier de å bli billigere i romjula? På forhånd takk!
 7. Takk takk! Dere kan lese om fremgang og hvordan turen var på http://folk.ntnu.no/kilimanjaro.html hvis dere er interessert!
 8. Vi reiser i høysessong og planen er 7 dager kilimanjaro, 5 dager safari og 9 dager zanzibar. Sånn ca.
 9. Har tittet litt på å bestille selv men ser liksom ikke at jeg kan spare hele 5000 på det. Prisen som vi har fått er på 27000 og da er de inkludert fly, parkavgifter, kilimanjaro, safari og zanzibar samt intern transport. Flybilletter i seg selv ligger vel på en 10 000-12 000 samt mat og hotell. Begynner farlig fort å nærme meg 27 000 når jeg regner ut de separate utgiftene jeg, noen som vet hvor man eventuelt kan spare da?
 10. Kjempebra! Lover fint for turen vår og. Eco-Expedition er en god del billigere så hvis vi ender opp på de så skal jeg skrive et review av turen å legge ut. Så lang har jeg bare hørt bra ting ihvertfall
 11. Hei! Jeg og en guttegjeng skal bestige kilimanjaro neste sommer, siden et par av folka i gruppa er litt grønne på reising har jeg valgt å gå for pakkeløsninga. Har fått en god del tilbud på reisen, denne inneholder fly, kilimanjarobestigning, safari og zanzibar. Alt inkludert utenom mat på zanzibar. Det jeg lurer på er om noen har noen erfaringer med Eco Expeditions? Det er de som har gitt oss det billigste tilbudet og ligger ca 4000 kr under firmaer som basecamp explorer og hvitserk. Prisen vi har fått oppgitt for hele sulamitten er 27000kr per pers, dette er med litt bedre hotell på zanzibar da. Alle svar og erfaringer tas imot med takk!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.