Gå til innhold
  • Bli medlem

Neram

Passivt medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Neram

  1. Hei Siden du ikke nevner pris så foreslår jeg dette http://www.lydogbilde.no/test/foto-video/sony-cybershot-rx100-iii Jeg har en tidligere modell av dette kameraet og er meget fornøyd. En tidligere modell er kåret til verdens beste kompaktkamera. Det har kommet en modell etter det, men det er enda dyrere og har ikke fått full pott i tester.
  2. Nydelig på Ringebufjellet i dag. Dagens tur gikk fra Storfjellstua innover Brettingsdalen og Hirisjøen. Fortsatt mye snø og gode forhold. Dette er til å bli lykkelig av!
  3. Jeg er også 167 cm og har en pose som er 175. Er veldig fornøyd med lengden. Jeg er glad den ikke er kortere, men ville ikke hatt den noe lenger heller. Men som sagt over her er sikkert dette veldig individuelt. Det er sikkert lurt å prøveligge i butikken
  4. Støttes selvfølgelig! Signert og delt på Facebook og Twitter. Stille natur, følelsen av å være alene og muligheten for å se dyr er hovedgrunnene til at jeg går i fjellet og i skogen, og jeg gremmes over tanken på å få dette ødelagt av motorlyder. Det er faktisk helt utenkelig. Jeg vil ikke bli fratatt stillheten og de store naturopplevelsene. Jeg nekter faktisk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.