Gå til innhold
 • Bli medlem

Vosges

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vosges

Nylige profilbesøk

403 profilvisninger
 1. Jeg har samme skiene, med BC manuell, kjøpte et par langfeller fra Åsnes. Langfellene brukes bare nå og da, men jeg bruker "avkappet" fra de som kortfeller. Vet det høres merkelig ut, men med en lengde på 30-40 cm og litt spenn i skia fungerer det utmerket. Ingen festeanordning foran, de henger bare på limet, men har aldri løsnet så langt.
 2. Jeg har denne: [Hidden Content] og har vært utrolig fornøyd med den. Varm nok til at jeg må ha glidelåsen åpen i full lengde når det er mildere enn -20, men blir aldri kald. Tar mye plass, og har en lite hyggelig pris, men jeg bestilte på nett fra USA, det hjelper noe.
 3. Venter Marmot CWM membrain og Exped Downmat 9 i posten i dag. Bør ihvertfall ikke bli kaldt under testing på stuegulvet...
 4. Har en turkompis som fikk samme type brudd på sitt drag i Rondane for to år siden. Men det skjedde i forbindelse med velt/rundkast av fullastet pulk i bratt utforkjøring på skare. Enig med Tor-Erik i at det skal unormalt store påkjenninger til for å få den type belastning.
 5. Hvis dere vil ha utgangspunkt på Dovre, kan dere jo begynne på Hjerkinn og gå nedover mot Rondane. Lovende værmelding!
 6. Tuller du? Det er jo bare sol hele uka. Prøv dere litt innover i fjellet, og f.eks opp til Hjerkinn, så bør det bli fint.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.