Gå til innhold
  • Bli medlem

mjorud

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om mjorud

  • Bursdag 05. mars 1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Friluftsliv, jakt, padling.
  • Sted
    Halden

Nylige profilbesøk

1 683 profilvisninger
  1. Jeg har to Devold Expedition, begge fra 2018, og rent bortsett fra at de har blitt veldig nuppete er de like fine. Lukter kanskje litt stramt selv etter vask... men det er ikke Devold sin skyld. Har også flere t-skjorter fra Devold og de blir det fort hull i, også på magen som flere har nevnt her. Tror det kan være bukseknappen som sliter? Har to litt tynne stillongser, en fra Devold og en fra Aclima. Devold sin ser merkelig nok musespist ut og Aclima sin revna ved kneet på dag to. Av sokker bruker jeg stort sett Aclima, men et par nummer mindre enn hva foten tilsier jeg skal ha. Har en Brynje Skipulli som sikkert er 7ish år gammel og den er like fin. Neste gang det skal kjøpes ull blir det noe fra dem.
  2. Det blir "lagt ut" en god del magasiner og blader i .pdf. Høyoppløslig med farger. Er det mulig å legge inn dette på Kindle?
  3. mjorud

    Kaffetesten

    Jeg pleier å plukke med meg sånne når jeg ligger på hotell. Ofte ligger det kaffe og kakao i små praktiske forpakninger ved siden av vannkokeren på rommet.
  4. Hei, Jeg har vært en så og si passiv leser av forumet i en god stund. Forsåvidt ganske passiv på friluftsfronten også. De siste 15 åra har ikke aktiviteten akkurat vært noe å rope hurra for... bortsett fra den årlige rypejakta og en og annen hytte-til-hytte tur, og noen dagsturer i nærområdet. Nå har interessen våknet til liv, og en langhelg med en kompis på i Rondane er planlagt i juli/august-skiftet. Det til side. Jeg har en far som er rene fjellgeita og en mor som ikke er så glad i strevsom vandring, dog er hun glad i å gå og også gjerne over tregrensa. Spørsmålet mitt er om det er en relativt kort hytte-til-hytte (rundt 4 timers rolig vandring pr. dag) runde over tregrensa uten all verdens av stigning som kan anbefales. Vi holder til i Østfold så Hardangervidda, Rondane o.l. er passelig mtp reiseavstand.
  5. Jeg har et spørsmål ang. Guide 10. Består den av 4 stk AA batterier eller er det en egen batteripakke i den. Dvs. kan man lade AA batterier uten tilkoblet solcellepanel?
  6. Nova var priset til ~1400 i butikk på XXL Sarpsborg for noen uker siden. Viste ham i butikken bilde av nettsiden og fikk Nova'n til 879. <br />
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.