Gå til innhold
  • Bli medlem

Snekkerbod

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Snekkerbod

  1. Ikke samme, men relatert: Jeg tente en gassgrill for noen år siden (Weber Q300). Etter en stund burde den vært varm, men det var den ikke. Jeg trykket på piezzo tenneren på nytt og det smalt så lokket fløy opp. Viste seg at dryppepannen (for å samle fett) var fylt med regnvann (bunnen var tett) og sannsynligvis gjorde det at det kom lite oksygen til som gjorde at grillen slukket. Mens hele underdelen ble fylt opp av gass. Da jeg trykket på tenneren #%bang%#. Ikke å spøke med.
  2. Takk for innspill. Var redd for at bensindysen skulle være trangere. Men om det ikke er tilfelle så skl jeg teste ut. Skal se hva som står merket på dysen når jeg kommer hjem.
  3. Låner denne tråden. Har en førstegenerasjons (?) MSR brenner (med fast fuel rør). Tipper den er fra 1995. Jeg har alltid brukt dyse til parafin. Kan jeg bruke bensin også til denne dysen? Redd for at hele greia skal gå i lufta om jeg gjør feil her... Er litt lei parafin med forvarming etc. Dessverre har boksen med reservedeler forsvunnet i løpet av 25 år, så usikker på om det er denne eller annen dyse som skal brukes til bensin.
  4. Takk for tilbakemeldinger, alle sammen.
  5. Hei, Ser XXL har tilbud på Helsport Nordmarka 3 Camp til 1200kr. Står ikke noe om vekt der, men hva burde et relativt lett 3-personers telt veie? Bruktsområde er kun enklere telt-liv uten ekstremovernattinger, men ønsker at det skal være av grei kvalitet og blant de lettere innen sin type.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.